Keystone logo

7 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Wereldgeschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Wereldgeschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Wereldgeschiedenis

Om een ​​mastergraad te behalen, moet men al een undergraduate degree hebben. Een masterprogramma is een manier voor studenten om hun kennis over een gekozen studiegebied te vergroten en hun carrièreperspectieven uit te breiden.

Wat is een meester in de wereldgeschiedenis? Een master in dit vakgebied duurt meestal twee jaar en bestaat uit een opleiding in postkoloniale geschiedenis, politiek, mondiale sociale geschiedenis en / of cultuurgeschiedenis. Een persoon die een graad op dit gebied nastreeft, kan een beter begrip krijgen van religie, mensen, ideeën en objecten, en ook onderzoeken hoe elk van deze concepten op elkaar inwerkt. Cursussen kunnen een sterke nadruk leggen op de rol van macht, religie, emoties en sociale relaties in elke cultuur.

Een afgestudeerde met een graad in de wereldgeschiedenis kan veel waardevolle vaardigheden en eigenschappen ontwikkelen, waaronder het vermogen om weloverwogen conclusies te trekken op basis van een diep begrip van een onderzocht onderwerp. Studenten van dit vakgebied neigen meer kritisch te staan ​​naar de informatie die ze krijgen, maar meer mededogen en begrip voor anderen. Elk van deze eigenschappen kan individuen goed van dienst zijn in alle aspecten van hun leven.

De kosten van een master's degree varieert aanzienlijk en hangt af van een aantal factoren. Waar studenten wonen, ongeacht of ze hun cursussen online volgen of in de klas en hoe lang de duur van een programma van invloed kan zijn op de uiteindelijke prijs.

Afgestudeerden van dit vakgebied hebben de neiging om te merken dat ze het goed doen door hun eigen onderzoek als promovendus op te zetten. Wie echter niet naar school wil blijven, kan ook succes boeken bij onderzoeksinstituten als onderzoekers, academische instellingen als docenten en professoren, musea als erfgoedexperts en overheidsinstanties als diplomaten. Individuen kunnen zich ook kwalificeren voor loopbanen in journalistiek, schrijven en marketing.

Veel universiteiten hebben een masterprogramma in de mondiale geschiedenis, met een aantal dat online cursussen aanbiedt voor gemak en gemak. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.