Keystone logo

2 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Filosofie Waardetheorie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Filosofie
  • Waardetheorie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Filosofie Waardetheorie

Na het behalen van een bachelordiploma, kun je ervoor kiezen om je studie voort te zetten in een masterprogramma. Meestal duurt een master meestal twee jaar, afhankelijk van het aantal cursussen dat je tegelijkertijd volgt en of je in de zomer naar school gaat.

Meer specifiek, wat is een Master in waardetheorie? Deze opleiding bestudeert hoe verschillende staten op internationale schaal met elkaar omgaan en richt zich op hoe staten hun doelen op een humane manier kunnen bereiken. Twee manieren waarop dit programma kan afwijken, zijn begrijpen hoe conflicten tussen staten kunnen worden opgelost of hoe dergelijke conflicten in de eerste plaats kunnen worden voorkomen. Sommige cursussen op dit gebied omvatten internationale financiën en vreemde talen.

Dit programma kan je veel waardevolle vaardigheden bijbrengen, waaronder conflictoplossing, organisatie en culturele gevoeligheid. Conflictoplossing en culturele gevoeligheid kunnen u helpen bij het werken in nieuwe of moeilijke situaties, terwijl organisatie een vaardigheid is die u op elk aspect van uw leven kunt toepassen.

Om uw verwachte kosten voor een masterdiploma te berekenen, moet u rekening houden met registratiekosten en online cursusopties. Als u moet verhuizen, kunnen uw kosten van levensonderhoud veranderen, dus dat is een ander gegevenspunt dat u in uw analyse moet opnemen. Hogere graden bieden vaak stipendia, dus zoek naar beschikbare opties in uw vakgebied.

Een waardetheorie graduaat kan je voorbereiden op meerdere banen. Een van de gebieden waar u naar werk kunt zoeken, is overheidsbanen. Overheidsinstanties hebben vaak iemand nodig die kan navigeren tussen de soms tegenstrijdige verlangens van internationale staten. Als u zich op de waardekant van dit veld concentreert, zoek dan naar banen binnen internationale bedrijven. Kennis van meerdere culturen is ook nuttig voor een baan in het onderwijs.

Dit vakgebied bestaat op veel universiteiten over de hele wereld. Als u uw diploma online kunt voltooien, biedt dit meer mogelijkheden voor u. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.