Keystone logo

2 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Vroeg-moderne geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Vroeg-moderne geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Vroeg-moderne geschiedenis

Een masteropleiding bestaat uit geavanceerd leren en onderzoek op een specifiek studiegebied. Deelnemers zijn recentelijk afgestudeerd met een bachelordiploma, of het kunnen huidige professionals zijn die hun kennis willen vergroten om hun carrièremogelijkheden te verbeteren.

Wat is een meester in de vroegmoderne geschiedenis? Dit programma geeft studenten de mogelijkheid om de vroegmoderne geschiedenis van verschillende landen te bestuderen. Elk programma kan zijn eigen focus hebben, of het nu Europa is, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten of een ander overzees overzees land. Door middel van onafhankelijk onderzoek, seminars en groepsprojecten, worden studenten kennisgemaakt met onderwerpen als de vroegmoderne globalisering, benaderingen van de Reformatie, de wetenschappelijke revolutie en vrouwen in het vroegmoderne Europa. Studenten kunnen er ook voor kiezen om keuzevakken te studeren, zoals exotische dieren in Europa, Shakespeare of geweld in het vroegmoderne Europa.

Studenten die dit diploma volgen, verwerven onderzoeksvaardigheden zoals het lokaliseren van materialen en het opslaan van bevindingen. Ze leren ook hoe ze projecten moeten organiseren, beheren en bevindingen op een effectieve manier presenteren. Deze vaardigheden gaan een lange weg naar het maken van een afgestudeerde een levensvatbare kandidaat voor een veelheid aan banen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in deze graad moeten zich niet laten financieren in de weg van een opleiding. Scholen over de hele wereld bieden dit programma aan, en het lesgeld kan sterk van de ene naar de andere variëren. Naast het vinden van specifieke kosten en vereisten, moeten studenten vragen stellen over eventuele financiële hulp die beschikbaar is.

Afgestudeerden met een diploma in de vroeg-moderne geschiedenis kunnen in aanmerking komen voor een breed scala aan geavanceerde functies op het gebied van ambtenarenzaken, onderwijs, journalistiek, toerisme, personeelsbeleid, bibliotheken en musea. Specifieke professionele titels kunnen een geschiedenisinstructeur in secundaire of niet-gegradueerde instellingen, een historische analist, een geschiedenisschrijver, een Foreign Service Officer, een redacteur van de geschiedenis, een historische gids en een inlichtingenanalist zijn.

Of u nu geïnteresseerd bent om naar het buitenland te gaan, in uw stad of online, er is een curriculum voor u beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.