Keystone logo

5 Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Vrijetijdstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Vrijetijdstudies
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Vrijetijdstudies

Postgraduate degrees zijn voor studenten die hun studie in het hoger onderwijs willen voortzetten. Voor de meeste masters is meestal een jaar voltijds studeren vereist en het kan maximaal vier jaar duren om dit te voltooien. De meeste programma's vereisen een voltooiing van 32 tot 60 credit-uren.

Wat is een Master in vrijetijdstudies? Deze graad, ook bekend als Master in Recreation Studies, is een tak van de sociale wetenschappen en is bedoeld om studenten voor te bereiden op het werken als recreatieve therapeuten of het runnen van recreatieve settings. Als onderdeel van een kernvereiste, kunnen studenten merken dat ze cursussen volgen, zoals vrije tijdshorizon, concepten in therapeutische recreatie en administratie en supervisie over recreatie en sport. Keuze-opties kunnen bestaan ​​uit ontwerp van recreatieprogramma's, trends en problemen in therapeutische recreatie, en gebieden en faciliteiten voor recreatie en sport. Meestal resoneert deze master met mensen die graag met een grote verscheidenheid aan mensen werken.

Studenten die een Master in Leisure Studies volgen, kunnen veel waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Ze kunnen analytische en probleemoplossende vaardigheden leren, evenals aanpassingsvermogen. Dit kan studenten in zowel hun persoonlijke als professionele leven helpen.

Een master in Leisure Studies wordt aangeboden aan vele universiteiten, en programma-eisen variëren. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de studiekosten, waaronder de locatie van de school, de lengte van het programma en de gekozen cursussen. Neem contact op met eventuele toekomstige scholen voor een meer gedetailleerde uitsplitsing van de inschrijfkosten.

Na hun afstuderen vinden studenten carrièremogelijkheden in leiderschaps- en managementfuncties bij verschillende instanties, zoals non-profitorganisaties, militaire bases, resorts, sportfaciliteiten, scholen en openluchtrecreatiecentra. Vacatures vragen vaak dat potentiële individuen over sterke leiderschapsvaardigheden beschikken, anderen kunnen motiveren en creatief, hard en gezond kunnen zijn. Afgestudeerden kunnen werken als coaches, managers van fitnesscentra, parkwachters of beheerders van pretparken.

Veel universiteiten bieden online een Master in Leisure Studies aan. Natuurlijk kunnen studenten ook altijd hun diploma volgen op een campus. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.