Keystone logo

47 Master Opleidingen in Onderwijskunde Voortgezet Onderwijs 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Onderwijskunde
 • Voortgezet Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (47)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Onderwijskunde Voortgezet Onderwijs

  Master's diploma's en hun bijbehorende licenties kunnen nodig zijn voor bepaalde beroepen. Ze kunnen ook de poort zijn tussen de bachelor- en doctorale studies.

  Wat is een master in het secundair onderwijs? Deze programma's zijn meestal bedoeld om voornemende docenten voor te bereiden om studenten in post-elementaire klassen te leren. Dit behelst typisch vakken in een specialisatie, zoals kunst, muziek, wiskunde, humaniora of wetenschappen, en het ontwikkelen van kennis in het gehele waaier van onderwerpen die in het secundair onderwijs worden onderzocht. Cursussen in de ethiek, de pedagogische theorie, de sociologie en de beoordelingswetenschappen zijn meestal een onderdeel van deze master's degree. Studenten zouden ergens tussen twee en vier jaar moeten uitgeven voordat ze een master's degree in het secundair onderwijs krijgen.

  Veel instellingen bieden voorbereiding op de licentie-examens van een specifieke jurisdictie, en sommigen nemen zelfs dergelijke coursework in het programma in.Naast de voorbereiding van licenties, trachten deze programma's vaak hun afgestudeerden te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen als leraar, zoals effectieve lesplanning en accurate studentevaluatie.

  Kijk naar de toelatingsafdeling van uw gekozen instelling voor een nauwkeurige en geactualiseerde inschatting van de collegekosten. Dit is vaak de meest betrouwbare bron van dergelijke informatie.

  Het voornaamste doel van de meeste deelnemers aan een programma voor het secundair onderwijs is om een ​​leraar te worden. In de meeste jurisdicties vereist deze functie een uitgebreid proces van opleiding, stage en licentie voordat kandidaten voor een permanente positie worden beschouwd. Er is soms een wachttijd voordat een leraar door de raad review en goedkeuring wordt getraind. Leraren zijn meestal verantwoordelijk voor het ontwikkelen en creëren van een unieke klaswerk op basis van de onderwijskunde en de institutionele leerdoelstellingen.Zij worden ook vaak gehouden om rekening te houden met het succes van de studenten onder hun leiding. Leraren hebben de neiging om in aanvulling op leidende klaslokalen aan te gaan, zoals het adviseren van studentenclubs of coaching atletische teams.

  Het juiste secundair onderwijs programma is waarschijnlijk daar wachten op u. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.