Keystone logo

2 Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Volksmuziek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Volksmuziek
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Volksmuziek

Veel studenten kiezen ervoor om hun muzikale talenten aan te scherpen door het verdienen van een bachelor's degree in de muziek. Wat is de volgende stap? Een Master in Folk Music geeft studenten de mogelijkheid om hun studies richten zich op een bepaald muzikaal gebied, en zelfs reizen naar bepaalde universiteiten om een ​​authentiek onderwijs in de ontwikkeling van de traditionele muziek te krijgen.

Wat is een Master in Folk Music? Na het voltooien van een bachelor's degree in een verwante muzikale veld, kunnen studenten hun studie op volksmuziek richten via instrument of stem. Voor het aanbrengen van de studenten tonen vaak hun muzikale talent in de voorkant van een panel van rechters. Het programma heeft de neiging zich te richten op de geschiedenis en techniek, en meestal culmineert in een uitvoering of tour waar studenten kunnen uitvoeren in de voorkant van een gevarieerd publiek. Studie duurt ongeveer twee jaar.

Het verdienen van een master's degree in volksmuziek kan helpen studenten krijgen een diepere waardering voor de traditionele muziekinstrumenten en vocale technieken.Het is ook een geweldige manier voor studenten om hun muzikale talenten te beheersen en te delen met de wereld.

De uiteindelijke kosten van het behalen van een Master in Folk Music verschilt per instelling en programma bijzonderheden. Studenten zullen willen factor in de kosten van instrumenten, particuliere opleiding en reiskosten voor optredens, kunnen de kosten van die gescheiden zijn van collegegeld. Onderzoek uw programma naar keuze grondig om te begrijpen wat wel en niet is betrokken bij het collegegeld.

Afgestudeerden met een master's degree in de volksmuziek kan gaan om professioneel uit te voeren in gezelschappen over de hele wereld, hetzij op instrumenten of als vocalisten. Sommige afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​doctoraat na te streven en te onderwijzen volksmuziek bij onderwijsinstellingen zoals hoge scholen en universiteiten. Het verdienen van een master's degree kunnen studenten om high profile kansen voor muzikale optredens over de hele wereld bloot te leggen.

Studenten kunnen vaak online solliciteren, al kunnen zij nodig hebben om te reizen naar hun school van de keuze aangezien een deel van de aanvraagprocedure is meestal een optreden in de voorkant van de rechters. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.