Keystone logo

39 Master Opleidingen in Transport en Logistiek Transport Vervoerstechnologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Transport en Logistiek
  • Transport
  • Vervoerstechnologie
Vakgebieden
  • Transport en Logistiek (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Transport en Logistiek Transport Vervoerstechnologie

Veel studenten in te voeren programma's om een ​​master's degree in het transport techniek te verdienen om hun techniek graden of professionele ervaring om de mobiliteit van toepassing. Het programma bereidt studenten voor een loopbaan in de automobiel- en luchtvaartindustrie.

Wat is een Master in Transport Engineering? Deze geavanceerde graad geeft studenten een grondige kennis van het transport ontwerp en systemen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het voertuig prototypes, automotive design, computer-geïntegreerde voertuigen en vliegtuigen systemen, luchtwaardigheid techniek en veiligheidssystemen vindt u de cursussen en ontwikkelingsprojecten van onschatbare waarde. Deelnemers aan het programma leren prototyping en design vaardigheden voor auto's, vrachtwagens, speciale voertuigen en vliegtuigen, evenals certificering en wettelijke normen die nodig zijn voor de veiligheid en voor de overheid en milieuvoorschriften.Afgestudeerden zijn voorbereid voor engineering loopbaan in de auto- en luchtvaartindustrie, evenals vele regelgeving en overheidsinstellingen.

Deze masteropleiding's komt zowel techniek studenten en ingenieurs reeds nastreven van een loopbaan die willen specifieke mobiliteit ontwerp vaardigheden en de kennis die nodig is om te werken binnen de wettelijke normen te ontwikkelen. Afgestudeerden zijn dan een voordeel ten opzichte van personen met meer algemene machinebouw ervaring bij het aanvragen van posities in de transportsector.

Elke instelling heeft zijn eigen programma-eisen hebben voor de kosten en duur, maar de meeste programma's duren ongeveer twee jaar in beslag. Kosten verschilt per school. Geïnteresseerde studenten dient iedere instelling te onderzoeken om ervoor te zorgen hun eisen wordt voldaan.

Programma afgestudeerden hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden in het transport ontwerp en systemen.Veel afgestudeerden kiezen om de auto-industrie in te voeren, het toepassen van hun vaardigheden om het creëren van prototypes voor nieuwe auto's of ontwerpen van geautomatiseerde systemen in de voertuigen. De luchtvaartsector is ook open voor afgestudeerden, het aanbieden van een loopbaan in het ontwerpen van vliegtuigen, evenals carrière werken met de vele computer-geïntegreerde systemen in vliegtuigen, torens, radars en communicatieapparatuur. Ingenieurs met deze graad zijn in hoge vraag in veel overheid en private vervoer agentschappen ook.

Er zijn internationale mogelijkheden voor ingenieurs die geïnteresseerd zijn in een transport graduaat. Onze uitgebreide database kan direct potentiële aanvragers aan instellingen toe te eigenen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.