Keystone logo

57 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Vertalen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Vertalen
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (57)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Vertalen

Een master is een academische graad die na het voltooien van een bachelordiploma kan worden nagestreefd. Een Master in Translation is een goede keuze voor diegenen die tweetalig zijn en willen een carrière van te maken.

Wat is een Master in Translation? Deze studie is bedoeld om bedreven twee-en meertalige studenten voor te bereiden om te werken als vertalers. Studenten bouwen hun technische, taalkundige en professionele vaardigheden en ervaring door middel van stages krijgen. Vertaalprogramma's variëren, maar de meeste zullen klassikaal onderwijs en laboratorium demonstratie combineren om veelzijdige communicatieve vaardigheden op te bouwen. Studenten zullen computertoepassingen, terminologie, project management vaardigheden, en hoe effectieve en accurate vertalingen bieden leren.

Er zijn een aantal voordelen voor mensen met een Master in Translation. Het stelt studenten aan een verscheidenheid van culturen en mensen, en ze zijn in staat om te onderhandelen en te creëren paden van betekenis tussen conflicterende partijen.Studenten leren hoe politiek betrekken, ethisch, en creatief met verschillende mensen.

Als een master's degree in de vertaling is gericht op studenten uit vele landen, zijn er meerdere programma aangeboden over de hele wereld. De duur van de specifieke programma's, evenals de locatie, leidt tot verschillende kosten. Om precies te weten hoeveel uw school kosten, in contact te komen met de toelating afdeling rechtstreeks.

Een Master in Translation bereidt studenten voor op een aantal van de loopbaan in de hele wereld. Afgestudeerden zijn bedreven vertalers en tolken, en er is een grote vraag voor hen in veel verschillende gebieden. Afhankelijk van je interesses, kan een zekere mate leiden tot een carrière in de wet, politiek, financiën, overheid, management, geletterdheid, het bedrijfsleven, of medicijnen.

Voor mensen met een druk leven, na te denken over het verdienen van een master's degree kan lijken overweldigend. Veel scholen bieden nu de mogelijkheid om de meeste klassen online nemen.Deze flexibiliteit maakt het mogelijk veel meer studenten hun diploma te verdienen op hun eigen tijdschema. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.