Keystone logo

25 Master Opleidingen in Technische studies Veiligheidstechniek Veiligheidsmanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Veiligheidstechniek
  • Veiligheidsmanagement
Vakgebieden
  • Technische studies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Veiligheidstechniek Veiligheidsmanagement

Master-opleidingen zijn geavanceerde, of afgestudeerde, graden. Zij vertegenwoordigen meestal voltooiing van 12-18 college cursussen. Studenten moeten een bachelordiploma hebben afgerond alvorens tot één van deze programma's. Moderne technologie heeft gemakkelijker toegang tot deze programma's voorzien, zodat professionals en studenten, kunnen profiteren van het bevorderen van hun onderwijs.

Wat is een Master in Safety Engineering? Deze programma's meestal betrekking op onderwerpen als veiligheid technologie, gevaren voor het milieu en zorgen, arbeidsrisico's en ergonomie, en aanverwante zaken. Veel van deze programma's zijn voorzien van een zekere mate van hands-on werk in het curriculum. Bestreken gebieden in deze opleidingen kunnen onder meer ergonomie, arbeidsveiligheid, milieurisicobeoordeling, en biomechanische engineering. Cursussen kunnen worden ontwikkeld op basis van de door het Nationaal Instituut voor Veiligheid en Gezondheid (NIOSH) standaarden.

De vaardigheden verdiend tijdens deze opleiding zal helpen afgestudeerden zet de principes van de safety engineering goed te benutten. Afgestudeerden hebben een vertrouwdheid met vele technische toepassingen die relevant zijn voor het evenwichtig gebruik van de veiligheid principes en praktijken ontwikkeld. Sommige programma's worden aangeboden als afstandsonderwijs programma's.

Met toegang tot dit programma op de campus instellingen en door middel van afstandsonderwijs platforms, kunnen studenten van over de hele wereld een optie voor hun behoeften te vinden. De kosten in verband met deelname aan dit programma kan variëren van plaats tot plaats. Voor nauwkeurige collegegeld en vergoeding informatie contact op scholen rechtstreeks.

Na het voltooien van een Master in Safety Engineering, afgestudeerden hebben de neiging om te genieten van groei van de werkgelegenheid en positieve vooruitzichten, vooral omdat de zorg voor de veiligheid werk groeit. De jaarlijkse lonen voor afgestudeerden op dit gebied hebben de neiging om zeer concurrerend en wenselijk.Sommige van de gemeenschappelijke arbeidsplaatsen onder meer gezondheid en veiligheid ingenieurs, industriële veiligheid ingenieurs, en de veiligheid van het product engineers. Carrièremogelijkheden kan ook worden gevonden met de binnenlandse veiligheid, mijnbouw veiligheid engineering, veiligheid en botsing ingenieursbureaus, bijvoorbeeld.

Er zijn vele richtingen die je zou kunnen vervolgen met een master's degree in dit gebied. Bepaal welk pad je wilt voort te zetten en vervolgens te zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.