Keystone logo

18 Master Opleidingen in Technische studies Technisch Ontwerpen Transportation Design 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Technisch Ontwerpen
  • Transportation Design
Vakgebieden
  • Technische studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Technisch Ontwerpen Transportation Design

Meestal is het een vervolg op een bachelordiploma, een masteropleiding biedt studenten de mogelijkheid tot voortgezette studies. Afhankelijk van het programma, voltooien studenten hun opleiding meestal binnen een tot twee jaar voltijds aanwezigheid.

Wat is een Master in Transportation Design? Transportontwerp combineert over het algemeen de fascinerende wereld van design met de wereld van transport met hoog octaangehalte, waarmee studenten worden opgeleid tot praktische en innovatieve ontwerpen voor 's werelds transittechnologieën. Studenten kunnen leren hoe ze de nieuwste maatschappelijke trends in transport kunnen volgen terwijl ze hun creativiteit aan het werk zetten met praktische oefeningen in onderzoek, modellering en kernprincipes van het vakgebied. Vaak bevat een Master in Transportation Design een stagecomponent waarbij studenten werken aan real-world projecten en een cruciale carrière-ervaring opdoen.

Studenten in het ontwerp van transportmiddelen kunnen leren hoe ze praktische en elegante modellen van hun werk op papier en in digitale formaten kunnen maken. Ze kunnen ook competente automotive design-onderzoekers worden en het vermogen krijgen om innovatie te gebruiken tegen bedrijfsdoelen. Deze vaardigheden kunnen studenten helpen zich van de massa te onderscheiden en zich als experts in het veld te vestigen.

Universitaire landinstellingen, studenteninschrijvingen en programmaspecificaties kunnen allemaal van invloed zijn op de kosten van een masterdiploma. Studenten dienen voorafgaand aan de toelating contact op te nemen met de financiële planningbureaus van hun gewenste school om ervoor te zorgen dat het programma past bij zowel leer- als budgetbehoeften.

Mogelijkheden zijn er voor afgestudeerden in transportontwerp. Studenten kunnen posities bekleden binnen grote autoproductiebedrijven, ontwerpbureaus, openbare veiligheidsorganisaties en luchtvaartbedrijven. Specifieke loopbanen van individuen met deze graad zijn onder andere interieurontwerpers, ontwerpadviseurs, stedenbouwkundigen, apparatuurontwerpers en ingenieurs voor transportontwerp. Hoewel de meeste mensen binnen dit vakgebied werkzaam zijn in de auto-industrie, hebben er ook in de handels- en ingenieursbureaus vele successen geboekt.

Verlaat de competitie met een Master in Transportation Design van prestigieuze universiteiten over de hele wereld. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.