Keystone logo

26 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Tolken 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Tolken
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Tolken

Over het algemeen vereisen ongeveer twee jaar om te verdienen, een master's degree is een manier voor een student om meer kennis te krijgen van hun gekozen veld. Dit type diploma is een uitstekende voorbereiding voor een verdere academische loopbaan of een professionele werkplek en is verkrijgbaar in een aantal verschillende vakken.

Wat is een master in interpretatie? Dit soort programma richt zich op hoe één taal in een andere taal wordt vertaald in gevallen van interpersoonlijke communicatie. Hoewel vertalingen kunnen verwijzen naar een verscheidenheid aan processen, inclusief werk gedaan met het geschreven woord, wordt de studie van interpretatie meestal beperkt tot real-time interacties tussen mensen die verschillende talen spreken. Studenten kunnen leren over interpretatie technieken en beste praktijken en algemene communicatie vaardigheden. Daarnaast kunnen zij een grondige studie van hun gekozen talen nastreven om hun vaardigheden te verbeteren.

Programma's zoals deze kunnen studenten helpen om belangrijke vaardigheden te verwerven die hen op de werkplek kunnen voordelen, zoals duidelijke communicatie en effectieve interpersoonlijke interactie. Daarnaast kunnen studenten hun taalvaardigheid verbeteren.

De kosten van een master's degree in interpretatie zullen afhangen van een aantal verschillende factoren. Studenten moeten zeker contact opnemen met hun gekozen school direct, zodat ze accurate en actuele informatie kunnen ontvangen over de programma's waarin ze zich zouden willen inschrijven.

Degenen die een master's diploma in de interpretatie voltooien, gaan vaak als tolken aan het werk, en helpen mensen over de hele wereld met communicatie in vreemde talen. Zij kunnen werken voor bedrijven, nieuwsbedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties of andere organisaties gedurende hun loopbaan. Daarnaast kunnen degenen met een diploma in interpretatie ook kunnen werken als vertalers, taalanalisten of zelfs opvoeders.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van een van deze graden, is het nu tijd om te beginnen. Zoek gewoon naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.