Keystone logo

76 Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Toegepaste Informatica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Toegepaste Informatica
Vakgebieden
  • Technologiestudies (76)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Toegepaste Informatica

Een master's degree kan overal van een tot twee jaar, afhankelijk van hoeveel tijd u in elk semester plaatst. Deze graad staat voor intensief onderzoek gericht op een vakgebied, meestal gerelateerd aan het onderwerp waarin je je bachelor's hebt ontvangen.

Wat is een master in toegepaste computerwetenschappen? Toegepaste informatica heeft de neiging om in de vorm van data management, informatiesystemen of boekhouding te gaan, maar er zijn ook gebieden van software engineering voor niet-computergebruik, zoals helikopter simulators. Kennis van basisprogrammering is een must voor dit veld, samen met een begrip van de basislogica en -analyse. Sommige programma's vereisen een proefschrift die zich richt op het bevorderen van huidige computerapplicaties of het vinden van nieuwe applicaties voor bestaande protocollen.

Tijdens deze graad verwerft een student veel vaardigheden. Geavanceerd probleemoplossing is handig in elk werk dat computers en analytische vaardigheden helpt bij het oplossen van problemen en het maken van projecties.Nog een vaardigheid op dit gebied is het begrijpen van waar computing is en waar het gaat, wat nuttig is bij het adviseren van de bedrijfsopties van een bedrijf.

De kosten van een master's degree zijn afhankelijk van de school die u kiest, hoe lang u duurt om de graad af te ronden en of u zich moet verhuizen om bij te wonen. Houd rekening met deze factoren bij het budgetteren van uw diploma.

Met een geavanceerde graad in toegepaste computerwetenschappen, zijn er een verscheidenheid aan banen die u kunt nemen. Afhankelijk van uw focus, kunt u werk vinden in een bank, verzekeringsmaatschappij of openbare dienstorganisatie. Telecommunicatiebedrijven huren ook werknemers met deze graad, meestal om te helpen bij het beheren van de grote hoeveelheid data die door hun netwerken stroomt. Als u op dit moment werkt in computing, kan een geavanceerde diploma u aantrekkelijker maken voor een loonverhoging of vooruitgang.

Breid uw zoekresultaten uit door gebruik te maken van een online formulier op maat van uw behoeften.Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.