Keystone logo

16 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek Toegepaste ethiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Ethiek
  • Toegepaste ethiek
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Ethiek Toegepaste ethiek

Voor die studenten die hun onderwijs te bevorderen op een bepaald gebied na zijn afstuderen universiteit, kan een meester 's degree een voordelige volgende stap zijn. Deze graad biedt een hoger niveau van expertise op het gebied van de student 's gekozen gebied, de weg voor een aantal van de loopbaan bestrating.

&nbsp

Wat is een Master in de Toegepaste ethiek? Dit is een van de vele paden van de studie een meester 's student kan nastreven. Toegepaste ethiek is een discipline die takken uit de geesteswetenschappen en ethiek, maar die kunnen worden genomen in een aantal verschillende richtingen. Daarom elke toegepaste ethiekprogramma is uniek. Sommige richten zich op de toegepaste ethiek in het kader van de wet, terwijl anderen gaan meer specifiek met de bio-ethiek, het aanpakken van moeilijke vragen over de ethiek van de biotechniek. In ieder geval, de toegepaste ethiek gaat over het algemeen een divers curriculum, variërend van cursussen in de politieke filosofie aan de ethische theorie.Studenten worden aangemoedigd om te worstelen met tijdige ethische dilemma's en om te leren hoe om te pleiten voor een bepaalde kant van de zaak.

&nbsp

Het belangrijkste voordeel van het nemen van een Master in de Toegepaste Ethiek is de kritische denkvaardigheden het curriculum bevordert. Studenten worden geconfronteerd met een uitdagende, stimulerende leeromgeving voor de duur van het programma, en ze leren veel waardevolle en overdraagbare communicatie en onderzoeksvaardigheden. Deze ervaring kan erg nuttig zijn in verschillende gebieden.

&nbsp

Omdat elk programma dat een meester 's graad in toegepaste ethiek is anders, er is geen echte vuistregel voor hoeveel de programma's gekost. Registratie en inschrijving kosten variëren van school tot school. Voor meer specifieke informatie, contact opnemen met het Admissions Office van elk programma.

&nbsp

In termen van potentiële carrière, een Master in de Toegepaste Ethiek is een zeer waardevolle diploma.De vaardigheden en ervaring die het biedt studenten gewilde in de huidige 's arbeidsmarkt. Afhankelijk van de focus van het bijzondere programma, kan afgestudeerden gaan om een ​​carrière in de bio-ethiek, politiek en recht na te streven. Deze beroepen zijn vooral het belonen van de ethiek oogpunt omdat afgestudeerden kunnen pleiten voor positieve verandering op grote schaal en hebben een reële impact.

&nbsp

Als toegepaste ethiek klinkt alsof het het pad van studie voor u kunnen zijn, beginnen met je school zoeken vandaag. Onze database van programma's over de hele wereld zal hebben alle informatie die u nodig hebt om te beginnen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.