We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

124 Master Opleidingen in Podiumkunsten Theaterstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Podiumkunsten
  • Theaterstudies
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (124)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Podiumkunsten Theaterstudies

Is theater je passie en je vindt het kunnen foto van zowel de dramatische en de subtiele dingen in het leven? Je hebt de kans om je kennis te verbreden in het theater door het nemen van een masteropleiding in het Theatre studies. Theatre studies is een interdisciplinair vakgebied, omvat de relatie tussen theater om sociale, historische, literaire en andere contexten, evenals de semiotiek en esthetiek. Een masteropleiding in Theater studies omvat meestal zowel het theoretische gedeelte van theater-maken en ook de praktische studie van het podium, theatertechniek, dramaturgie en regie.

Theater is tegenwoordig vaak intercultureel en internationaal. Dus, door het nemen van een masters degree in theater studies, leert u niet alleen over theater als een besloten wereld, maar ook over theater als een representatie van onze cultuur, psychologie en verschillende filosofieën.Dankzij het brede culturele achtergrond die wordt verstrekt, een masters degree in Theaterwetenschap geeft je interessante carrièremogelijkheden in verschillende gebieden.

Als u geïntrigeerd door het uitgestrekte gebied van theater studies, don 't aarzelen om te kijken naar de verschillende programma's hieronder. Zoek de masters programma dat het beste bij u past!