Keystone logo

28 Master Opleidingen in Ontwerpstudies Textielontwerp 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ontwerpstudies
 • Textielontwerp
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Ontwerpstudies Textielontwerp

  Als je een bachelordiploma hebt behaald maar een beter begrip van een studiegebied zoekt, kun je overstappen naar een masteropleiding. Twee jaar fulltime studie kan u een vollediger, meer diepgaande kennis over het onderwerp geven, terwijl de graad zelf uw kansen op dat gebied kan vergroten.

  Wat is een master in textielontwerp? Een diploma op dit gebied kan uw kennis vergroten over textiel en de producten en ontwerpen die daaruit voortkomen. Je zou kunnen merken dat je waardevol inzicht krijgt in productie en stijlen, evenals marketing, verkoop en gebruik van mode en andere textielproducten. Door te focussen op technieken en ontwikkelingsbeslissingen kun je vooruitgang boeken in de productiewereld, terwijl een diep begrip van kleur en esthetiek deuren opent naar creatieve concepten en meer.

  De voordelen van een Master in Textile Design kunnen langer duren dan je carrière. U kunt inzichten verkrijgen die u kunnen helpen bij uw zoektocht naar uw persoonlijke stijl, evenals vaardigheden zoals kritisch denken en besluitvorming.

  De kosten van een masterdiploma in een programma kunnen verschillen per land en school. Neem contact op met de scholen van uw keuze voor meer informatie over hun kostenstructuur en wat er wordt gedekt.

  Een carrière in elk facet van het vakgebied kan op je wachten als je een Master in Textielontwerp hebt. U kunt ervoor kiezen om een ​​binnenhuisarchitect of een modeontwerper te worden. U kunt ervoor kiezen om uw weg naar een hoger niveau te vinden bij een bedrijf dat deze diensten aanbiedt, als de directeur van ontwerp of verkoop. U hebt ook de mogelijkheid om uit te breiden naar verwante velden; de impact van textiel op het milieu kan bijvoorbeeld worden gemeten door een milieuadviseur. Een schrijver voor een modetijdschrift kan dit diploma ook als een waardevol hulpmiddel beschouwen.

  Een meester in textielontwerp kan overal ter wereld worden gehaald, door lessen bij te wonen in een nabijgelegen universiteit of door online lessen te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.