Keystone logo

28 Master Opleidingen in Mode Textiel 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Mode
 • Textiel
Vakgebieden
 • Mode (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Mode Textiel

  Het is gebruikelijk voor mensen om een ​​master's degree te verkrijgen, zodat zij hun carrière kunnen bevorderen. Er zijn verschillende voordelen aan dit soort programma's. Mensen ontwikkelen professionele en persoonlijke vaardigheden, terwijl het verkrijgen van specifieke kennis op een onderwerp. Dit stelt hen in staat om zich te onderscheiden van anderen in het personeelsbestand.

  Wat is een Master in Textile? Deze geavanceerde mate richt zich op de ontwikkeling en het gebruik van textiel in de wereld van fashion design. Ontwerpen van vandaag zijn sterk afhankelijk van dit materiaal om kleding te maken en de groei van hun merken. Aangezien elke textiel is iets anders, is het bijzonder nuttig kennis in dit gebied. Er zijn meerdere golfbanen in de hele wereld beschikbaar voor geïnteresseerde studenten. Veel programma's combineren de studie van textiel met mode. Deze lessen worden meestal gegeven op de campus om beter te leren te bevorderen. Terwijl in school, studenten meestal leren over de geschiedenis van het ontwerp, stof ontwikkeling, het ontwerpen met verschillende stoffen, en nog veel meer.

  Er zijn meerdere voordelen aan het verkrijgen van een master's degree. Deze graad stelt vaak studenten elkaar in de mode-industrie. In veel gevallen hebben ze meer mogelijkheden voor het werk. Ook veel mensen die afstuderen met een beter begrip van de kleding en de productie aspect van de mode-industrie.

  De kosten van het verkrijgen van een master's degree is afhankelijk van de school. Aangezien er universiteiten wereldwijd, is het moeilijk om een ​​specifiek tarief te bepalen. In plaats daarvan is het een goed idee om de kosten van het collegegeld te onderzoeken met het kantoor van de toelating's.

  Studenten die afstuderen met een Master in textiel zijn meestal gekwalificeerd om te werken in een verscheidenheid van rollen in de modewereld. Veel mensen werken aan de productie kant van de industrie. Ze werken met ontwerpers en fabrikanten om producten en / of design kleding te helpen. Sommige mensen werken voor grote bedrijven, en anderen werken als aannemers. Anderen gaan aan hun eigen lijn van kleding te ontwerpen.

  Het beste is om online te kijken als u wilt toepassen op dit soort programma's. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.