Keystone logo

29 Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Televisiewetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Televisiewetenschappen
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Televisiewetenschappen

Het verkrijgen van een Master in Television Studies vereist uitgebreide studie door middel van een erkende universitaire opleiding. Studenten die hun carrièremogelijkheden bij het afstuderen te verhogen moet rekening houden met de vele opties die beschikbaar zijn om ze van de ene instelling naar de volgende.

&nbsp

Wat is een Master in Television Studies? Studenten met een creatieve geest en een passie voor film vinden vaak dat ze worden getrokken naar de tv en filmindustrie. Nastreven van post graduate onderwijs in televisie omvat vaak de studie van de digitale film, de geschiedenis van de televisie en film, evenals de sociale en politieke aspecten van de film en hoe ze invloed hebben op het publiek. Binnen televisie studies, kunnen studenten kiezen voor meer specifieke gebieden van de studie die een beroep op hun individuele talenten en interesses.

&nbsp

Door het verkrijgen van een master-niveau onderwijs in televisie studies, kunnen studenten de hands-on ervaring die nodig is om een ​​effect in de hedendaagse televisie en filmindustrie te maken krijgen.Post-graduate onderwijs onderzoek kan nieuwe deuren openen voor netwerken en carrière gebouw.

&nbsp

Wanneer het proberen om vooruit voor de kosten van een Master in Television Studies programma te plannen, is het belangrijk dat leerlingen begrijpen de wisselende collegegeld tarieven die in de plaats van de ene instelling naar de volgende. De prijs van het collegegeld kan enorm variëren in verschillende regio's van de wereld, en dit kan te wijten zijn aan factoren zoals programma populariteit, omvang van de instelling, of gewaardeerde instructie. Studenten kunnen werken met een financieel adviseur op hun school van belang zijn voor de kosten van het invullen van hun gekozen programma te bepalen.

&nbsp

Na het afstuderen, kunnen studenten de werkgelegenheid in gebieden zoals scenarioschrijven, decorontwerp voor televisie of theater, en filmproductie zoeken. De mogelijkheden binnen de televisie-industrie zijn eindeloos, met tientallen individuen nodig is op een enkele set naar een tv-show of film te produceren.Voor studenten met een interesse in het verbeteren van hun kennis van de televisie en aanverwante technologieën, meer te leren over een Master in Television Studies programma kan hen helpen om de juiste belangrijkste binnen het veld te selecteren.

&nbsp

Om online te solliciteren voor scholing, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.