Keystone logo

10 Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Technologiebeleid 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Technologiebeleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Technologiebeleid

Weinigen kunnen de explosie van de technologie in onze moderne tijd te negeren. Van zakelijk tot entertainment, geavanceerde technische apparatuur, software en systemen doordringen elk deel van ons leven. Velen zijn enthousiast om achterover te leunen en kijken voor de laatste nieuwe trends te vinden die in hun leven past. Anderen nemen een meer betrokken benadering, uit te vinden waarom sommige technologieën slagen, terwijl anderen falen. Zij zich inschrijven in een masteropleiding in om de ervaring die nodig zijn voor een carrière in Technologiebeleid krijgen.

Wat is een Master in Technologiebeleid? Voor velen is het een uitbreiding van de studies die in het programma van de informatietechnologie, software engineering, of een gerelateerd veld een bachelor afgerond. Andere studenten komen uit schijnbaar ongerelateerde terreinen, zoals economie, wiskunde of financiën.Studenten in het programma studie een technologiebeleid master's de krachten die de opkomst van de technologie, met inbegrip van de kwesties met betrekking tot de planning, implementatie en acceptatie rijden.

Technologiebeleid afgestudeerden werken op de hoogste niveaus van planning en ontwerp. Ze zijn belangrijk personeel in zowel de technologie planning en economische analyse. Als zodanig zijn ze voortdurend in vraag, en het bevel enkele van de hoogste salarissen in de IT en business planning gemeenschappen.

De kosten voor een Master in Technologiebeleid programma variëren sterk door de gastinstelling. Kosten over het algemeen gericht op het collegegeld en de investering in een netwerk-ready laptop. Dit programma duurt over het algemeen meerdere jaren.

Afgestudeerden geworden expert liaisons tussen technologie-ontwikkelaars en beleidsmakers economische.Experts in technologiebeleid vaak deel uit van de commissies van de beleidsmakers, het helpen van de overheid of de investeringen organisaties evalueren de geldigheid van diverse cursussen van actie in een technologie beslissing. Ze dienen ook met het management van high-tech bedrijven om nieuwe technologieën te evalueren en de winstgevendheid van het herinrichten van productlijnen om nieuwe trending eisen voldoen.

Voor potentiële Master in Technologiebeleid studenten, zijn er vele uitstekende instellingen over de hele wereld. Studenten in afgelegen locaties kunnen voldoen aan de eisen voor veel van deze programma's online. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.