Keystone logo

73 Master Opleidingen in Technologiestudies Technologiemanagement 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technologiestudies
 • Technologiemanagement
Vakgebieden
 • Technologiestudies (73)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Technologiestudies Technologiemanagement

  Een masterdiploma is een postuniversitaire graad die studenten verdienen na het voltooien van een rigoureus studieprogramma, dat tussen de één en drie jaar kan duren. Voor studenten die een bachelordiploma hebben behaald, kan het beveiligen van een master helpen meer gespecialiseerde, belonende en mogelijk winstgevende carrièremogelijkheden te openen.

  Wat is een Master in Technology Management? De cursussen voor dit programma combineert principes van management, bedrijfsstrategie, ontwerp en engineering om afgestudeerden voor te bereiden om veelbelovende technologische innovaties te herkennen en ontwikkelingsprocessen te overzien. Kandidaten leren over theorieën over zaken en leiderschap, met de nadruk op het managen van technische werkers en de ontwikkeling van nieuwe producten. Sommige opleidingen laten studenten zich concentreren op een specifieke technologische sector, zoals informatietechnologie, terwijl andere programma's meer algemene vaardigheden willen ontwikkelen.

  Een Master in Technology Management kan vandaag van onschatbare waarde zijn, gezien de snel evoluerende aard van technologie en de voordelen die bedrijven behalen door gelijke tred te houden met deze vooruitgang. Voor professionals met een achtergrond in wetenschap of techniek kan deze graad de volgende stap zijn naar een leiderschapsrol in ontwerp of projectbeheer.

  De kosten van het behalen van een Master in Technology Management zijn niet vastgelegd tussen instellingen; in plaats daarvan varieert het op basis van factoren zoals geografie en programmastructuur. Om nauwkeurig de kosten te berekenen van het verdienen van een master voor technologiemanagement, moeten studenten rechtstreeks overleggen met de instellingen die het aanbieden.

  Professionals die een Master in Technology Management hebben behaald, kunnen banen beveiligen als projectmanagers of posities op managementniveau bekleden. Afgestudeerden kunnen direct toezicht houden op de ontwikkeling van nieuwe en ontwrichtende technologie. Ze kunnen ook technische werknemers begeleiden of werkgevers adviseren over het gebruik van bestaande technologie om de bedrijfsvoering te verbeteren. Sommige afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om als adviseur te werken en bedrijven te adviseren over effectief technologiegebruik of productontwikkeling.

  Mensen die geïnteresseerd zijn in het behalen van deze graad kunnen dit doen via conventionele cursussen of online. Virtuele programma's kunnen nuttig zijn voor mensen die hun diploma willen halen zonder het personeelsbestand te verlaten of te verhuizen. Er zijn vandaag een aantal flexibele online masteropleidingen beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.