Keystone logo

94 Master Opleidingen in Technologiestudies Technologie-innovatie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technologiestudies
  • Technologie-innovatie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (94)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technologiestudies Technologie-innovatie

Studenten die een masteropleiding volgen, hopen vaak hun kennis op academisch gebied verder te ontwikkelen. Veel studenten gebruiken deze programma's om hen voor te bereiden op een meer ontwikkelde rol in de branche van hun keuze.

Wat is een Master in technologische innovatie? Een focus op technologische innovatie biedt studenten een ruimte om het unieke kruispunt tussen technologisch ontwerp en productontwikkeling te verkennen. Vaak kunnen deze programma's gepaard gaan met een focus op technische benaderingen en studenten helpen om ondernemers- en managementvaardigheden te verwerven, samen met technische kennis. Programma's zijn vaak gericht op de ontwikkeling van winstgevende bedrijven en commerciële producten. Cursussen hebben meestal betrekking op onderwerpen als bedrijfsstrategie, diagnostisch ontwerp, beleid, uitvinding, productontwikkeling, management, duurzaamheid en intellectueel eigendom.

Dit programma kan studenten helpen om belangrijke industriële vaardigheden te verwerven. De managementvaardigheden die tijdens het programma zijn opgedaan, kunnen helpen om betere carrièrekansen te creëren. Daarnaast kunnen verbeterde productontwikkeling en technologische vaardigheden studenten helpen om de loopbaanfocus te verbreden en toekomstige salarissen te verbeteren.

Bij het overwegen van de kosten moeten studenten kijken naar individuele instellingen die hun eigen kosten bepalen. De duur kan grotendeels van invloed zijn op de algehele studiekosten en het is mogelijk dat studenten dienovereenkomstig moeten budgetteren.

Het voltooien van een Master in Technology Innovation kan interessante carrièremogelijkheden openen voor pas afgestudeerden. Veel studenten kunnen functies selecteren als innovatiemanagers bij technologiebedrijven. In deze hoedanigheid kunnen individuen zich specifiek richten op innovatiebeheer binnen een supply chain en operaties. Daarnaast kunnen sommige studenten posities vinden als projectontwerpmanagers bij technische, communicatie- en technologiebedrijven. Buiten deze capaciteit kunnen studenten kiezen om te werken in consumentenvraag en mediarelaties als marketingmanagers. Deze programma's bieden ook een uitstekende mogelijkheid voor studenten om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om hun eigen winstgevende technologie-ontwerp bedrijven te beginnen.

Programma's verspreid over verschillende landen bieden een Master in technologische innovatie. Online programma's kunnen een alternatieve optie zijn voor traditionele platforms. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.