Keystone logo

10 Master Opleidingen in Professionele studies Technologie en Techniek 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Technologie en Techniek
Vakgebieden
 • Professionele studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Professionele studies Technologie en Techniek

  Een Master of Professional Studies (MPS) is een graduaat ontworpen om meer specifiek op een gebied te concentreren binnen een bredere interdisciplinaire veld. Er is over het algemeen een focus op de echte wereld toepassen van vaardigheden. Mensen die deze graad na te streven kan willen hun professionele expertise binnen hun huidige industrie te verdiepen of misschien op zoek naar professionele versnellingen schakelen.

  Wat zijn Professional Studies in Technology and Engineering? Een zekere mate van deze aard kunnen zich richten op informatie-technologie, of het kan worden bezorgd met de bouw het ontwerp en de planning. Verschillende programma's kunnen cursussen die gericht zijn op de student kennis van het onderwerp te intensiveren om de toepassing ervan op bestaande industrieën te maximaliseren bieden. In de meeste gevallen zal de opleiding hoorcolleges combineren met veldwerk.Categorieën zijn informatica, psychologie, decision support, industrie veiligheid, risicomanagement, en de crisis en ramp management. Een programma kan ook zorgen voor, of eisen, een stage of een professionele plaatsing.

  Voordelen van een MPS omvatten een toename van de kennis van hoe je geleerde vaardigheden toe te passen op concrete situaties in een professionele setting. Afgestudeerden kunnen genieten van het vertrouwen van het begrijpen van hun onderwerp en hoe het werkt onder echte omstandigheden voordat ze in het veld. Mensen die al in een bedrijfstak en die proberen deze mate te verdiepen en uit te breiden hun kennis kunnen profiteren van de toegevoegde waarde die zij aan het werk. Een professionele opleiding kunnen verhogen winstpotentieel en werkzekerheid.

  Les-en registratierechten variëren, afhankelijk van het programma en de school. Neem contact op met de school met het programma van uw keuze voor de details met betrekking tot haar collegegeld eisen.

  Er zijn talloze carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een Master of Professional Studies in Technology and Engineering. Gebieden omvatten mijnbouw en andere energie-industrie, visserij, landbouw, toerisme, gemeenschap infrastructuur, stedelijke en regionale planning, transport, stedenbouw, en catastrofe risico-analist, om er maar een paar te noemen. Veiligheid is een gebied van het verhogen van kansen in de informatie-technologie-industrie. Enterprise architectuur en security techniek zijn groeiende gebieden dat mensen met specifieke expertise nodig.

  Onze database heeft een uitgebreide selectie van de programma's die professionele studies graden in de technologie en engineering bieden van universiteiten over de hele wereld. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.