Keystone logo

1 Master Opleidingen in Technische studies Techniek Technisch Onderzoek in Singapore, Singapore voor 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Techniek
  • Technisch Onderzoek
Vakgebieden
  • Technische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Master Opleidingen in Technische studies Techniek Technisch Onderzoek

Heb jij een passie voor het onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen van nieuwe technologieën? Wil jij een significante impact maken op de wereld? Dan past een ingenieursonderzoeksdiploma wellicht perfect bij jou.

Technische onderzoeksgraden richten zich op een breed scala aan interesses. Van technisch onderwijsonderzoek en autonome intelligente machines tot energiesystemen, machinaal leren en bouwtechniek, er is voor elk wat wils. Met zulke uiteenlopende leerplannen kunt u uw opleiding afstemmen op uw unieke carrièredoelen.

Afgestudeerden met een ingenieursonderzoeksdiploma zijn zeer gewild in verschillende sectoren, waaronder de automobielsector, de lucht- en ruimtevaart, energie, elektronica en farmaceutica. Je zou kunnen werken als wetenschappelijk onderzoeker, ingenieur of zelfs manager en baanbrekende producten en processen ontwikkelen die de wereld om ons heen transformeren.

Maar het zijn niet alleen sectoren die graag afgestudeerden in technisch onderzoek willen aannemen. Overheidsinstanties en non-profitorganisaties waarderen ook hun expertise bij het vormgeven van overheidsbeleid, het toezicht op de naleving van de regelgeving en het uitvoeren van onderzoek ter ondersteuning van sociale en milieu-initiatieven.

Als je een brandend verlangen naar innovatie hebt en de drang om een verschil te maken, kan een ingenieursonderzoeksdiploma jouw ticket zijn naar een spannende en bevredigende carrière.

Singapore (新加坡) is een stadstaat in Zuidoost-Azië. Opgericht als een Britse kolonie handel in 1819, sinds de onafhankelijkheid is het uitgegroeid tot een van de wereld 's meest welvarende landen en beschikt over ' s werelds drukste haven. Singapore heeft zes nationale universiteiten en zijn over het algemeen goed beschouwd en trekt uitwisselingsstudenten van over de hele wereld.

Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.