Keystone logo

59 Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Constructietechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Constructietechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (59)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Constructietechniek

Een masteropleiding is een studie die doorgaans gedurende anderhalf tot drie jaar wordt gevolgd en bedoeld is om vooropleiding of beroepservaring te verbeteren en te verduidelijken. Het kan gaan om gerichte lessen, onderzoek en praktisch veldwerk.

Wat is een Master in Structural Engineering? Structurele engineering, in het algemeen gesproken, is de studie van de manier waarop kracht interageert met materialen. Het maken van een redelijk nauwkeurige voorspelling met betrekking tot het gedrag van complexe structuren onder belasting, zoals dammen die water vasthouden of hoogbouw in winderige omstandigheden, heeft vaak zowel uitgebreide kennis als aandacht voor kritische details nodig. Een Master in Structural Engineering-programma probeert gewoonlijk afgestudeerden voor te bereiden om dergelijke voorspellingen te doen via onderzoeken van vloeistofmechanica, eindige elementen, systeemmodellering en faalmechanica. Keuzemogelijkheden zijn aardbevingstechniek, grondwerken of poromechanica.

Engineeringonderwijs ontwikkelt vaak scherpe probleemoplossende vaardigheden die afgestudeerden helpen bij het aanpakken van elke logische puzzel die ze tegenkomen. Meer specifiek, het begrijpen van de manier waarop specifieke materialen zich gedragen, kan ingenieurs helpen om efficiëntere bruggen, wegen of zelfs ruimteschepen te ontwikkelen. Op loopbaanniveau kan een huidige professional de verfijnde focus van dit masterprogramma gebruiken om zijn of haar positie te verbeteren.

Een ingenieursthema vereist vaak wat laboratoriumwerk of geavanceerde modelleringstechnologie en kan als zodanig meer kosten dan graden in de kunsten kosten. Het is vaak het beste om de kosten van het lesgeld bij elke school rechtstreeks te controleren.

Een afgestudeerde met academische ervaring vindt alleen werk op instapniveau. Overheden gebruiken vaak teams van bouwkundig ingenieurs om openbare werken te analyseren, ontwerpen en implementeren. Ervaren ingenieurs kunnen een masterdiploma gebruiken om hun kansen op het verkrijgen van een managementpositie of een geavanceerde onderzoeksopdracht te vergroten. Degenen met uitgebreide ervaring kunnen merken dat het verwerven van een geavanceerde graad de geloofwaardigheid oplevert die nodig is voor onafhankelijke advies- en adviesfuncties.

Structurele engineering blijft een essentiële functie in de samenleving en een populair onderwerp op universiteiten, een feit dat leidt tot veel opties voor potentiële studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.