Keystone logo

71 Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Strategische Marketing 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Strategische Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (71)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Marketingstudies Marketing Strategische Marketing

Het verdienen van een Master in Strategic Marketing is een ideale optie voor degenen die willen om hun academische geloofsbrieven te verhogen, voor te bereiden op een vermelding rol in de marketing of de voortgang van hun marketing carrière naar het volgende niveau. Studenten verdienen van een graad in strategische marketing leren om de keuzes te identificeren en te evalueren dat organisaties geconfronteerd bij de vaststelling van hun marktpositie en focus op de tools en technieken die nodig zijn om de uitvoering van een bestaande marketingstrategie.

Wat is een Master in Strategic Marketing? In dit programma wordt de nadruk gelegd op de huidige academische trends in marketing en de belangrijke strategische kwesties die managers staan ​​dagelijks voor. De voortdurende ontwikkeling van kritisch denken en analyse kwalificeert afgestudeerden om betrouwbare strategische marketing beslissingen te nemen in bestuursfuncties.

De cursussen zijn gunstig voor degenen die willen om hun carrière te verbeteren en te leren op een hoger niveau van het onderwijs. De cursussen variëren, maar richten zich vooral op marketing communicatie, ethiek en besluitvorming.Core cursussen omvatten ook strategisch management, export marketing en verkooptechnieken.

Instellingen over de hele wereld en in het hele land hebben verschillende kosten voor hun cursussen. Iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van hun diploma contacteren specifieke instellingen over hun lesgeld en registratie kosten.

Na het voltooien van het programma en het verdienen van hun meester 's graad, kunnen mensen werken in een breed scala van loopbanen te vinden. Een van die gebieden is het product management. Een afgestudeerde kan ook werken als een marketing directeur. In deze positie, individuen verantwoordelijk zijn voor het uitstippelen, produceren en uitvoeren van marketing strategieën, communicatie en public relations activiteiten. Afgestudeerden kunnen ook werken als marktonderzoek executives, waar zij verantwoordelijk zijn voor het plannen, coördineren, en marktonderzoek projecten toedienen van nieuwe testen van het product en het beoordelen van de voorkeuren van de klant.

Geïnteresseerde studenten moeten beginnen met het nemen van een aantal noodzakelijke volgende stap in de richting van het bereiken van een geavanceerde graad in strategische marketing. Onze uitgebreide database is een uitstekende plek voor studenten om te beginnen met het verkennen van hun mogelijkheden, zowel educatief als geografisch. Er is geen reden om uw onderwijs in de wacht niet langer houden. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.