Keystone logo

3 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Stille Oceaan studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Stille Oceaan studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Stille Oceaan studies

Het eerste niveau van postdoctorale studies, een master's degree is meestal alleen haalbaar zodra een student een bachelor's degree behaalt. De meeste master's degrees vereisen tussen de 12 en 18 college-cursussen om te voltooien en duurt ongeveer twee jaar. Degenen die de cursussen voltooien, kunnen een doctoraat behalen.

Wat is een Master in Pacific Studies? Deze masteropleiding geeft studenten de tools die ze nodig hebben om een ​​expert te worden in regionale gronding en onderzoek. Het interdisciplinaire curriculum leert studenten doorgaans over de geschiedenis en literatuur van Aziatische landen. Ze kunnen ook leren over cultuur, zaken en politiek. Individuen kunnen zich willen specialiseren in een specifiek gebied, zoals het bedrijfsleven of de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen. Taal, internationale politiek en ontwikkelingsbeheer zijn slechts een greep uit de cursussen die studenten kunnen volgen.

Kennis van de geschiedenis, cultuur en politiek van Aziatische landen is meestal slechts een uitkomst voor studenten die een mastergraad behalen in Pacific-studies. Velen leren hoe ze onafhankelijk onderzoek kunnen doen met behulp van geavanceerde analytische methoden en hoe ze de nieuwe kennis kunnen omzetten in hoogwaardige onderzoeksprojecten. Studenten kunnen ook communicatievaardigheden opdoen die actief luisteren en schriftelijke en mondelinge communicatie omvatten, en al deze vaardigheden kunnen betere kansen op werk en hogere lonen bieden.

De kosten voor het behalen van een diploma in Pacific-studies zijn vaak afhankelijk van hoe lang de student in het programma zit en of er beurzen of beurzen beschikbaar zijn. De locatie van het college of de universiteit en zijn eigen vooraf bepaalde kosten per kredietuur zijn ook factoren.

Pacific studies graden kunnen afgestudeerden voorzien van voldoende vaardigheden die ze in aanmerking komen voor vele loopbaantrajecten. Misschien is de meest populaire is om te werken als vertaler of tolk voor wetshandhaving, grote bedrijven of de overheid. Andere wegen die individuen kunnen kiezen, zijn onder meer financieel advies op Aziatische markten, buitenlandse consulting of buitenlandse correspondentie. Overheden en grote bedrijven hebben vaak de meeste behoefte aan mensen met een Pacific-graad, hoewel sommige kleine bedrijven en startups ook kansen op een baan bieden.

Studenten kunnen ervoor kiezen om online of op een fysieke locatie te leren. Hoewel online leren flexibeler is, bieden fysieke universiteiten ook veel voordelen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.