Keystone logo

29 Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportwetenschappen Sport- en bewegingspsychologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportwetenschappen
  • Sport- en bewegingspsychologie
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (29)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportwetenschappen Sport- en bewegingspsychologie

Met het oog op een aanvraag voor een masteropleiding, moet men een bachelordiploma hebben. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun liefde voor de sport prestaties, kan een Master in Sport and Exercise Psychology een goed programma te nemen.

U kunt denken, wat is een Master in Sport and Exercise Psychology? Deze graad biedt studenten met belangrijke kennis over hoe het menselijk handelen wordt beïnvloed door de geest in het rijk van een sportwedstrijd. Het curriculum is afhankelijk van welk programma je neemt, maar voorbeelden van klassen zijn de cognitieve neurowetenschappen, moleculaire biologie, en de menselijke motoriek. Veel programma's zal een stage te bieden aan het einde, zodat studenten hun geleerde vaardigheden kunnen aanscherpen in een real life setting.

Afgestudeerden met een Master in Sport and Exercise Psychology veel leren over gezondheid en de menselijke beweging, wat gunstig is niet alleen professioneel, maar op een persoonlijk niveau.Er zijn ook een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden voor mensen met deze professionele graad.

Studenten kunnen een master's degree in sport en bewegen psychologie te verdienen op scholen over de hele wereld. Elk programma is verschillend, en de locatie kan grote invloed hebben op hoe het programma zal kosten. Neem contact op met de scholen die u geïnteresseerd bent in om uit te vinden hoeveel een graad je kan kosten.

Er zijn veel carrière mogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in sport en bewegen psychologie. Afgestudeerden kunnen werken in wetenschappelijke functies, zoals de instructeur, sportpsycholoog voor een atletische afdeling of professionele organisatie, of directeur van sportpsychologie. Afgestudeerden kunnen ook werken in de particuliere praktijk als een mentale training, coach opvoeder of begeleider. Andere mogelijkheden zijn een academische coach, atleet verbindingsofficier, prestaties levensstijl coördinator, het leven services manager, of speler development manager.

Kan het mogelijk zijn om een ​​master's degree te verdienen door het nemen van de meerderheid van uw lessen online. Om te weten welke scholen bieden deze mogelijkheid, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.