Keystone logo

6 Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportcommunicatie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Sport- en bewegingsstudies
 • Sportcommunicatie
Vakgebieden
 • Sport- en bewegingsstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportcommunicatie

  Een master's degree is bewijs dat u met succes een studie heeft uitgevoerd die een hoog niveau van begrip in een specifiek vakgebied toont. Een bachelor diploma is vereist om een ​​master's degree aan te vragen.

  Wat is een master in sportcommunicatie? Het is een aspect van communicatiestudies die soms ook sportmedia en sportjournalistiek genoemd worden. Het gaat verder dan sportuitzendingen om je te leren hoe je communicatie in de sportcontext optimaliseert. Door een meester in sportcommunicatie te volgen, ben je op een nieuwe manier sporten, de rol van sport in de samenleving analyseren en kritisch onderzocht. Cursussen kunnen betrekking hebben op organisatorische communicatie, public relations en sociale media.

  Sporten dienen als basis voor gemeenschappelijke problemen van onze tijd, en in een programma kunt u leren sportcommunicatie om raciale, geslachts- en geografische belemmeringen te overwinnen.Je kan ook vaardigheden opdoen in elektronische communicatie en public relations die je kunnen helpen om een ​​concurrentievoordeel te krijgen bij het uitoefenen van banen in de sportindustrie en daarbuiten.

  Het verdienen van een master in sportcommunicatie vereist normaal gesproken twee jaar voltijdstudie. Veel factoren kunnen de kosten van de opleiding beïnvloeden: universiteit, locatie, lengte van studie of online programma. Neem contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze voor meer gedetailleerde informatie.

  Het volgen van een meester in sportcommunicatie kan veel opties voor carrières openen bij kranten, radiostations, openbare scholen of bedrijven zoals Reebok en Nike. Als u een beroep doet op een beroep, kan een carrière als journalistenschrijver of sportschrijver het waard zijn om te kijken. Als u wilt praten, overweeg dan een carrière als radiosender of sportagent. Er zijn loopbaanopties voor veel verschillende interesses op het gebied van sportcommunicatie.

  Sportcommunicatie is een specifiek veld dat alleen bij sommige universiteiten wordt aangeboden.Online graden zijn ook beschikbaar. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.