Keystone logo

24 Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sport Business Management 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sport Business
  • Sport Business Management
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sport Business Management

Een master 's degree is een twee-jarige reis die een afgestudeerde met een bachelor ' s degree dieper in zijn of haar gekozen onderwerp neemt. Sommige studenten volgen dit diploma onmiddellijk na het behalen van een vierjarig diploma of vele jaren later tijdens hun carrière.

U vraagt ​​zich misschien af, wat is een Master in Sports Business Management? Dit veld is een mengeling van sportkennis en bedrijfskunde. Sommige cursussen die u kunt volgen, zijn onder meer bedrijfsbeheer, groepsonderhandelingen en financiën. Je kunt ook verwachten om meer in detail de gekozen sport te bestuderen die deel uitmaakt van je studie. Als een vereiste, wilt u misschien inleidend bedrijfsbeheer bestuderen.

Enkele van de vaardigheden die u in dit programma kunt leren, zijn beheer, netwerken en communicatie. Elk van deze vaardigheden is belangrijk voor het werken in sportmanagement, maar is ook nuttig in uw dagelijks leven. Netwerken kan communicatie u helpen met persoonlijke interacties, terwijl het management u kan helpen georganiseerd te blijven en taken te delegeren.

Om te betalen voor een mastergraad, zoek je hulp bij de door jou gekozen school. Veel locaties bieden financiële ondersteuning voor afgestudeerde studenten omdat het benodigde studieniveau het moeilijker kan maken om een ​​baan te hebben.

Als je op zoek bent naar een baan na het behalen van een masterdiploma in bedrijfsmanagement, heb je veel opties. Aan de zakelijke kant, kunt u zoeken naar functies binnen het kantoor van een sportcommissaris of een eigen commissie. Aan de sportieve kant kun je contractonderhandelingen starten als pleitbezorger voor een atleet of een team. Een brede kennis van het onderwerp kan je ook kwalificeren als een leraar.

Scholen die dit soort diploma aanbieden, zijn in veel landen te vinden. Als u uw zoekopdracht moet verfijnen, overweeg dan hoe ver u wilt reizen en of cursussen online beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.