Keystone logo

64 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie Sociale Wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Sociologie
  • Sociale Wetenschappen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (64)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie Sociale Wetenschappen

Met veel banen instapmodel vandaag vereisen een bachelor's degree in minimum, kan een professionele master's degree blijken te zijn zeer gunstig. Of u vers uit undergraduate school of op zoek te bevorderen binnen uw vakgebied zijn, kon een professionele master's degree net de rand je nodig hebt in de zich ontwikkelende arbeidsmarkt geven.

Sommigen zullen zich afvragen, "Wat is een Professional Master in Social Science?" Het is een opleiding die mensen opleidt op de huidige concepten en beleid binnen de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen en bereidt individuen om dergelijke concepten toe te passen binnen de zakelijke wereld, nationaal of internationaal . Na afronding van het programma, afgestudeerden zijn in staat om sociale concepten succesvol toe te passen in het streven naar de omgang bedrijf gaan in maatschappelijke vraagstukken.

Met een dergelijke opleiding de studenten niet alleen leren van de concepten te maken met de concentratie, maar ook belangrijke zakelijke kennis en ervaring op te doen.Deze aspecten kunnen worden toegepast in veel verschillende scenario's, het openstellen van de kansen voor afgestudeerden aan een aantal verschillende loopbaan aan te vatten.

De kosten van de mate verschilt van school tot school. Verschillende factoren, zoals de locatie van de school, de gemiddelde kosten van het bijwonen van de desbetreffende instelling, en of je studeren in persoon of online spelen allemaal een rol bij het bepalen van de prijs.

Een Professional Master in de Sociale Wetenschappen bereidt individuen om uit te blinken in de posities omgaan met de sociale wetenschappen, waaronder gouvernementele rollen, non-profitorganisaties en professionele bedrijven. Personen met een dergelijke opleiding kan ook besluiten om uit tak in andere gebieden, zoals horeca of banen waar ze nauw gaan met klantrelaties. Sommige mensen kunnen er ook voor kiezen om in zaken te gaan voor zichzelf en uitgegroeid tot een adviseur of aannemer voor een verscheidenheid van de genoemde bedrijven.

Zodra je je diploma hebt gekozen is het belangrijk om de beste school voor uw specifieke situatie te selecteren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.