Keystone logo

18 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Sociale Geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Sociale Geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Sociale Geschiedenis

Voor studenten die hun expertise op hun vakgebied willen uitbreiden en in aanmerking willen komen voor meer prestigieuze carrièremogelijkheden, kan het behalen van een masterdiploma de oplossing zijn. Dit type graad is beschikbaar voor studenten met een bachelordiploma.

Wat is een Master in sociale geschiedenis? Dit type graad geeft studenten een deskundige kennis van verschillende samenlevingen en culturele verschillen tussen hen. Cursussen kunnen betrekking hebben op verschillende religies, maatschappelijke verwachtingen of culturele gebruiken. Elke klas is typisch ontworpen om de hedendaagse samenlevingen grondig te verkennen en om studenten te helpen meer begrip en waardering voor culturele diversiteit te ontwikkelen. Een goed begrip van de sociale geschiedenis zou studenten kunnen helpen de huidige sociale problemen beter te begrijpen.

Een diploma in de sociale geschiedenis kan studenten helpen bepaalde vaardigheden te verwerven die in de toekomst kunnen leiden tot een grotere verscheidenheid aan goedbetaalde banen. Studenten kunnen geweldige analytische vaardigheden ontwikkelen die hun loopbaan verder kunnen helpen, en ze kunnen essentiële probleemoplossende en communicatieve vaardigheden ontwikkelen die nuttig zijn in het leven.

Het kan een tot drie jaar duren om een ​​Master in sociale geschiedenis te behalen. De kosten variëren van school tot school. De duur en de locatie van het programma kunnen de prijs beïnvloeden, dus het is het beste om contact op te nemen met universiteiten voor een nauwkeurige schatting.

Mensen met een diploma in de sociale geschiedenis kunnen op veel gebieden een baan vinden. Een aantal studenten kiest ervoor om docent te worden, anderen geven de voorkeur aan banen als onderzoeker. Sommigen besluiten carrière te maken als historicus, in een bibliotheek of in een museum. Sommige studenten vinden banen die werken als overheidsfunctionarissen en anderen werken met humanitaire groepen. Zelfs een carrière in de politiek of een baan als journalist kan voor veel studenten een optie zijn.

Om studenten over de hele wereld toegang te geven tot masterprogramma's, zijn veel universiteiten begonnen met het aanbieden van online lessen, samen met die op de campus. Online lessen geven studenten meer flexibiliteit met hun schema's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.