Keystone logo

23 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Antropologie Sociale Antropologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Antropologie
  • Sociale Antropologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Antropologie Sociale Antropologie

Er zijn masteropleidingen om studenten die al een niveau van professionele expertise in een vakgebied hebben verworven, de expertise verder te ontwikkelen. De programma's versterken en onderwijzen kerncompetenties die de leiderschaps- en besluitvormingservaring bepalen die nodig is voor vooruitgang in het veld.

Wat is een Master in sociale antropologie? Het is een geavanceerde graad die voortbouwt op de kernkennis van de antropologie die is opgedaan in een niet-gegradueerd programma met specifieke cursussen in moderne samenlevingen en sociale benaderingen om de menselijke natuur te begrijpen. De focus ligt meestal sterk op het begrijpen van sociaalwetenschappelijke methoden in plaats van op anatomie of archeologie, en de methoden worden vaker toegepast op hedendaagse samenlevingen dan op geïsoleerde populaties en historische sociale situaties.

Studenten in deze opleidingen leren de menselijke interactie beter te begrijpen, om de krachten die deze beïnvloeden te identificeren en om hun gedachten duidelijk aan anderen te communiceren. Deze vaardigheden verrijken rechtstreeks levens- en loopbaanervaringen door een toolbox te bieden voor het uitdrukken van de verbanden tussen sociale krachten en menselijk gedrag.

Er zijn geen kosten voor opleidingen in sociale antropologie. Dat komt omdat collegegeldtarieven van locatie tot locatie variëren. In het algemeen kan een masterprogramma twee tot drie jaar voltijds te voltooien studie duren, waardoor het gemakkelijk is om collegegeld te voorspellen nadat je naar scholen hebt gekeken.

Gediplomeerden in de sociale antropologie zijn veelgevraagd voor functies als lokale overheidsfunctionarissen in veel landen. Ze worden ook vaak achtervolgd door goede doelen voor functies als officieren in non-profitorganisaties. Internationale organisaties huren ook afgestudeerden in de sociale antropologie in voor internationale hulpverlenersposities. Het is niet ongebruikelijk voor werknemers in deze gebieden om ervaring op te doen als hulpverleners voordat ze ook naar officierposities gaan.

Het vinden van een programma dat past bij de behoeften van elke student begint met een zoekopdracht die opties open houdt. Kijk naar online en fysieke scholen en onderzoek uw internationale opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.