Keystone logo

39 Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Sociaal Beleid 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Sociaal Beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Sociaal Beleid

Na het behalen van een bachelordiploma, zoals een bachelordiploma, besluiten veel mensen hun opleiding voort te zetten door een postgraduaatsopleiding te volgen. Deze programma's, die meestal tussen de één en drie jaar duren, zijn voltooid zodra de student voldoende studiepunten heeft behaald om een ​​masterdiploma te behalen.

Wat is een Master in sociaal beleid? Deze graad heeft de voorkeur voor mensen die kansarme groepen zoals minderheden of ouderen willen helpen. Studenten leren over de mentale, emotionele, fysieke en externe problemen van de mensen in deze groepen. Typische cursussen omvatten het onderwijzen van individuen over sociaal-juridische ontwikkelingen, psychische gezondheidsproblemen, geavanceerde onderzoeksmethoden en trends en ontwikkelingen in maatschappelijk werk en gemeenschapszorg. Studenten krijgen ook voorlichting over armoede, statistische analyse, vluchtelingen, lichamelijke gezondheid en meer. Ze kunnen zich, indien gewenst, richten op gespecialiseerde onderzoeksgebieden.

Studenten die een diploma in sociaal beleid behalen, behalen vaak zowel kwalitatieve als kwantitatieve vaardigheden. Ze kunnen leren om problemen binnen een gemeenschap te analyseren en remedies voor hen te ontwikkelen. Andere vaardigheden die individuen kunnen ontwikkelen zijn informatietechnologie, management en psychologie. Studenten kunnen merken dat ze met deze vaardigheden sneller de ondernemingsladder kunnen bereiken dan sommige van hun leeftijdsgenoten.

Elk land en elke onderwijsinstelling in het land vraagt ​​anders om een ​​graad in kinderpsychologie te behalen. De kosten hangen ook af van hoe lang studenten het programma volgen en of ze in aanmerking komen voor beurzen of beurzen.

Er is een breed scala aan loopbanen beschikbaar voor mensen met een master in sociaal beleid. In de politiek kunnen afgestudeerden werken als politicologen. Managementfuncties kunnen beschikbaar zijn in de vorm van toezicht op maatschappelijke organisaties of sociale serviceprogramma's. Sommige afgestudeerden kunnen later leraar worden op middelbare scholen, junior colleges of hogescholen over de hele wereld. Overheidsorganisaties huren ook consultants in om wereldaangelegenheden te analyseren en naar andere landen te reizen.

Cursussen in sociaal beleid zijn beschikbaar bij verschillende onderwijsinstellingen over de hele wereld en online. Studenten kunnen online leren overwegen voor een meer flexibel schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.