Keystone logo

1 Master Opleidingen in Biowetenschappen Biotechnologie Sensorische wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Biotechnologie
  • Sensorische wetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Biowetenschappen Biotechnologie Sensorische wetenschappen

Als je houdt van onderzoek en je houdt van eten, dan een Master in Sensory Science zou kunnen zijn voor u. Niet alleen kunt u een beter begrip van hoe mensen ervaren voedsel door de zintuigen te krijgen, maar veel verschillende carrière en educatieve deuren kunnen snel voor u open bij het voltooien van je studie.

Wat is een Master in Sensory Science? Het is een programma van de studie die zich richt op de manier waarop mensen gebruik maken van hun zintuigen bij de interactie met voedsel. Studies richten zich vooral op de geur, smaak en aanraking. Cursussen kunnen bestrijken een scala aan onderwerpen, waaronder zintuiglijke technieken en evaluatie, psychofysica en studies van de consument. Naast de reguliere cursussen nodig is, worden de studenten meestal verwacht dat zij hun eigen onderzoeksproject voltooien vooraleer af te studeren. In sommige gevallen, het onderzoek neemt het meeste onderzoek. Programma's duren meestal een jaar.

De voordelen voor de studie van sensoriële wetenschap zijn vele.Studenten krijgen een beter begrip van hoe mensen ervaren voedsel om zo beter op de markt van producten aan consumenten. Het opent ook vele carrière deuren internationaal, aangezien veel voedsel en research bedrijven over de hele wereld zijn geïnteresseerd in afgestudeerden van dit veld.

De kosten van een Master in Sensory Science hangt grotendeels af van waar studenten kiezen voor een studie en of ze zich inschrijven in een één- of twee-jarige opleiding. Andere factoren, zoals huisvesting, voedsel en transport, moet als studeren op de campus worden beschouwd. Onderzoek uw programma goed om alle kosten te begrijpen.

Er zijn vele unieke carrièremogelijkheden wanneer u kiest voor zintuiglijke wetenschap studeren. Afgestudeerden van het programma kan in staat zijn om te werken in het onderzoek gericht op voedsel ontwikkeling, marketing en zintuiglijke technologie. Voedingsbedrijven en zelfs de overheid onderzoeksfaciliteiten kunnen studenten te huren met een Master in Sensory Science. Het invullen van dit diploma kunnen studenten ook leiden tot verdere opleiding in een PhD-programma voort te zetten.

Studenten kunnen meestal online solliciteren voor een van beide studie op de campus of afstandsonderwijs. U zult waarschijnlijk een transcript nodig hebt van je vorige school voor de toepassing. Een gesprek kan ook worden vereist. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.