Keystone logo

3 Master Opleidingen in Visagie Schoonheidsindustrie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Visagie
 • Schoonheidsindustrie
Vakgebieden
 • Visagie (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Visagie Schoonheidsindustrie

  Een master's degree biedt geavanceerde onderwijs in een vakgebied dat er meer specifieke kennis, onderzoek en analyse technieken en zakelijke vaardigheden omvat. Een master richt zich meestal op één aspect van een algemene vakgebied, waardoor de afgestudeerde een expert die is gekwalificeerd voor posities van hogere autoriteit.

  Wat is een Master in Beauty industrie? Deze graad richt zich op de deskundigheid van haar, nagels en huidverzorging. Studenten vaak leren instrumenten en technieken voor lichaamsverzorging, evenals de chemie betrokken bij de toepassing van de producten op de huid en haren. Bacteriologie wordt onderwezen in het programma, zodat studenten begrijpen het belang van hygiëne om besmetting op de werkplek te voorkomen. Want dit is een geavanceerde graad, studenten leren ook over management technieken, business plannen en budgetten, de klantenservice en regelgeving van de overheid.

  Met een master's degree in de beauty-industrie, de studenten niet alleen genieten van een hoger salaris en een positie van de hogere autoriteit, maar ze vaak ook gaan in het bedrijfsleven voor zichzelf. Deze industrie groeit en goede managers zijn altijd gewild.

  De cursussen duurt ongeveer een jaar in beslag, maar de studenten kan ook nodig zijn om werkervaring als een vereiste voor het diploma. Studenten moeten een aantal scholen te onderzoeken voor meer informatie over vergoedingen en natuurlijk schema's te leren, zodat u de beste pasvorm voor u te vinden.

  Met een master's degree in de beauty-industrie, afgestudeerden te beheren vaak schoonheidssalons, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de hele vestiging. Klantenservice en klanttevredenheid zijn de sleutel voor cosmeticaspecialisten, kappers, talent agenten, product designers en ontwikkelaars, verkopers en anderen in de beauty-industrie, het delegeren van taken aan de werknemers in de juiste hoeveelheden en op basis van hun niveau, met behoud van werk normen.Veel afgestudeerden ontwerp werkschema's en houden de hoogte van alle gezondheidsvoorschriften.

  Voor meer informatie over welke programma's zijn beschikbaar in de beauty-industrie uit te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.