Keystone logo

10 Master Opleidingen in Technische studies Maritieme Techniek Scheepsbouwkunde 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Maritieme Techniek
  • Scheepsbouwkunde
Vakgebieden
  • Technische studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Maritieme Techniek Scheepsbouwkunde

Een meester 's graad in het algemeen volgt na voltooiing van een undergraduate science graad. Waarbij drie tot vier jaar in beslag, master programma 's in het algemeen bestaan ​​uit een mix van natuurlijk het werk en onderzoeksprojecten. Een meester 's thesis wordt over het algemeen vereist in het laatste jaar van de studie.

Personen die overwegen een geavanceerde graad in engineering of scheepsontwerp kunnen vragen, "Wat is een Master in Naval Architecture? " Over het algemeen bestaan ​​uit geavanceerde studies in de wetenschap van het ontwerpen van schepen, met inbegrip van modellering en testen, evenals een grondige kennis van verwante principes zoals stromingsleer, een meester 's degree in scheepsbouwkunde bereidt studenten voor succes in de maritieme industrie posities.

Een van de voordelen van het nemen van een Master in Naval Architecture omvat geavanceerde competentie in vaardigheden en kennis met betrekking tot zeeschepen en structuren.Sommige studenten streven naar een meester 's degree in marine-architectuur in voorbereiding voor doctoraat studies in een gerelateerd veld.

De kosten van een Master in Naval Architecture graad aan verschillende universiteiten over de hele wereld is afhankelijk van het deel van de wereld en bepaald land waar de opleiding wordt aangeboden. Meer gedetailleerde informatie over de verwachte kosten van het collegegeld en de kosten is verkrijgbaar bij de scholen in de lijst hieronder.

Carrièremogelijkheden in ontwerp, productie en exploitatie van zeeschepen voor een succesvolle student van een Master in Naval Architecture programma op te nemen posities in overheidsinstellingen en zeeverdediging in landen over de hele wereld. Maritieme industrie carrière variëren van ontwerp en bouw tot exploitatie en het onderhoud van zeeschepen en alle soorten constructies. De superieure kennis en bijscholing van een succesvolle Master in Naval Architecture is in de vraag tegen concurrerende salarissen in veel gebieden van de wereld.

Programma's voor een Master in Naval Architecture graad, waaronder speciale nummers en andere unieke gebieden van onderzoek en studie, worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Het is gemakkelijk om meer over specifieke aanbiedingen te leren op scholen die een marine-architectuur meester 's degree bieden. Gewoon zoeken naar uw programma hieronder, en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.