Keystone logo

1 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Russische Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Russische Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Russische Literatuur

In het algemeen wordt een master's degree verdiend door het invullen van twee jaar full-time geavanceerde studie. Sommige hebben een onderzoek te richten, terwijl anderen voortbouwen op de academische vaardigheden van de student. In beide gevallen, een master's degree stelt afgestudeerden met uitzondering van de lager opgeleiden.

Misschien wilt u weten, wat is een Master in de Russische literatuur? Een dergelijk programma richt zich op zowel de proza ​​en poëzie van Eurazië als het native in de Russische taal is geschreven. Studenten zullen analyseren geschriften zowel klassiek als modern, en leer hun betekenis in de algemene culturele landschap van de regio.

Rusland is een land op het kruispunt van oosterse en westerse culturen. De toevallige waarnemer kan bepaalde concepten moeilijk te begrijpen, zoals de politiek van de voormalige Sovjet-Unie en de complexe relatie van Rusland met andere moderne landen te vinden.Maar diep in zijn studies literatuur opent de student tot een rijke sociale, economische en religieuze geschiedenis die het land en zijn mensen heeft gevormd zoals wij die kennen. Door middel van de masteropleiding in de Russische literatuur, studenten versterking van hun lees- en schrijfvaardigheid in zowel het Russisch en Engels.

Kosten vaak matig te zijn, en afhankelijk van de universiteit, kunnen sommige cursussen online worden aangeboden. Om de kosten van het programma te berekenen, moet u opzoeken huidige collegegeld en vergoedingen voor de instelling van uw interesse.

Sommigen die volledige graduate studies in de Russische literatuur gaan aan de slag als vertalers en tolken. Overheid en nieuwsorganisaties huren sommige kandidaten, terwijl anderen zelfstandig te werken. Sommigen vinden de werkgelegenheid als diplomaten, op ambassades of op culturele centra. Afgestudeerden die hebben een sterke technologische vaardigheden kunnen werken met de lokalisatie van gebruikersinterfaces en leerinhouden in het Russisch.Wie geïnteresseerd is in het onderwijs kunnen als de middelbare school of hogeschool instructeurs werken.

Studenten die een bachelor's degree worden aangemoedigd om te solliciteren voor de toegang tot een graduate programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.