Keystone logo

6 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Restaurantmanagement
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement

De master's degree wordt alleen verdiend na eerst een undergraduate degree-programma, meestal een bachelor's degree te voltooien. Kiezen voor je studie voort te zetten ten goede van je carrière door u te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om te springen in geavanceerde posities.

Wat is een Master in Restaurant Management? Studenten die kiezen voor een restaurant management studeren zijn uitgerust met alles wat nodig is om een ​​restaurant of eetcafe bedienen. Cursussen richten zich vaak op zakenreis elementen, waaronder ondernemerschap en marketing, voedsel voorbereidende concepten, sanitaire voorzieningen en bestuurlijke en de administratieve vaardigheden. Het is ook gebruikelijk voor studenten om te leren communicatieve vaardigheden voor interactie met klanten.

De primaire manier waarop studenten profiteren van het verdienen van een Master in Restaurant Management is door het verkrijgen van gespecialiseerde vaardigheden voor hun carrière.Het houden van een master's degree gelijk vaak een hoger salaris, en de verworven management en communicatieve vaardigheden zijn van toepassing op vrijwel elke positie.

De kosten van het collegegeld en andere kosten varieert nogal een beetje. Er zijn vele factoren, zoals de specifieke school, programma, de duur van de studie, de status van student, en het land, dat uw uitgaven te bepalen. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig om grondig onderzoek te doen en erachter te komen welk programma het beste is voor jou.

Terwijl de carrières die mogelijk te bereiken met een Master in restaurant management zijn zijn zeer specifiek, zijn er nog een aantal opties voor u beschikbaar. Het is het meest gebruikelijk om een ​​leidinggevende of leidende positie na te streven in een bestaand bedrijf, zoals het restaurant manager, catering manager, eten gastvrijheid specialist, of marketing analist. Anderen kiezen om ondernemer te worden en te openen en exploiteren van hun eigen restaurant. Het is ook mogelijk op het gebied van overleg treden en bieden deskundig advies aan andere eigenaren of exploitanten.

Om uw opleiding voort te zetten, vindt het programma dat aan specifieke eisen voldoet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.