Keystone logo

25 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Overheid 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Overheid
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Overheid

De springplank tussen een bachelor en een doctoraat, een master's degree is een postgraduate award die meestal maximaal drie jaar in beslag neemt. Studenten die hun doel bereiken om een ​​master te behalen, kunnen merken dat ze veel meer kansen hebben dan degenen die dat niet doen.

Wat is een meester in de overheid? Deze graad biedt studenten over het algemeen een breed scala aan kennis als ze leren hoe ze sociale instellingen kunnen onderzoeken, inclusief het verkennen van hervormingsgebieden en het creëren van verandering in de samenleving. Individuen in het programma kunnen de praktijk en theorie van politiek en beleidsvorming leren. Sommige lerende instellingen stellen studenten in staat zich te specialiseren in een gebied zoals politieke communicatie, veiligheidsstudies of democratie studies en bestuur.

Studenten die een mastergraad in de overheid behalen, leren een breed scala aan vaardigheden, zoals het vermogen om problemen te identificeren en analyseren en vervolgens effectieve oplossingen te creëren, wat resulteert in goed afgeronde individuen die concurrerende cv's kunnen maken. Veel studenten hebben een sterke praktische kennis van overheid, economie, statistiek en beleidsanalyse. De graad kan mensen leren efficiënt in het openbaar te spreken, actiever te luisteren en hun tijd beter te beheren.

Er is geen vastgesteld aantal om de kosten van het behalen van een graad in de overheid te beschrijven. Over het algemeen stelt elke onderwijsinstelling haar eigen prijs per kredietuur, en elk land heeft zijn eigen wetgeving met betrekking tot hoeveel een college kan aanrekenen. De mogelijkheid van beurzen en beurzen kan ook de prijs veranderen.

Het behalen van een mastergraad in de overheid biedt verschillende loopbaantrajecten voor afgestudeerden. Sommigen kunnen vanzelfsprekende loopbaantrajecten volgen, zoals een lobbyist worden of een politiek ambt bekleden. Anderen kunnen ervoor kiezen om te werken als human resources managers, economen of politicologen. Weer anderen kunnen ervoor kiezen om de overheid les te geven op het niveau van het secundair of post-secundair onderwijs als leraren of professoren. Of het nu gaat om een ​​overheidsinstantie, een universiteit of een particulier bedrijf of bedrijf, er zijn veel mogelijkheden.

Hogescholen, universiteiten en andere instellingen voor post-secundair onderwijs kunnen over de hele wereld overheidsgerelateerde masterprogramma's aanbieden. Degenen die willen telewerken, kunnen in veel gevallen ook online cursussen volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.