Keystone logo

4 Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies economisch recht Recht en Financiën 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Studies economisch recht
  • Recht en Financiën
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies economisch recht Recht en Financiën

Studenten die een master's degree te zoeken in de wet en financiën kan de huidige of aspirant juridische professionals die willen hun kennis van de onderlinge relatie tussen juridische en financiële methodieken uit te breiden als het gaat om commerciële, zakelijke en internationale financiën zijn.

&nbsp

Wat is een Master in de Rechten en Finance? Het is een geavanceerde graad ontworpen om een ​​student begrip van de moderne boekhouding, internationale zakelijke transacties, opkomende markten en andere financiële manoeuvres uit te breiden door middel van een juridische lens. Studenten doen een studie die het ondernemingsrecht, bank- structuren en regels, faillissement en de rechten van schuldeisers, overheidsregulering van verzekering, hedge funds, commerciële leningen en een inleiding tot de financiering van projecten kunnen omvatten. Programma's van vandaag hebben ook betrekking op de gevolgen van de financiële crisis over de hele wereld.

&nbsp

Er zijn talloze voordelen aan het bereiken van een graad in de rechten en financiën.De mogelijkheid om financiële transacties te begrijpen met betrekking tot regelgeving en de wet is van onschatbare waarde voor zowel overheden en bedrijven. Een zekere mate legt de basis voor de mogelijkheden in effecten, consulting, regelgeving en belangrijke participatie in de wereldwijde non-gouvernementele organisaties.

&nbsp

De kosten van een master's degree kan variëren van programma tot programma. De meest accurate informatie over collegegeld en vergoedingen kunnen worden verkregen van het Admissions Office van de school van uw keuze.

&nbsp

Carrières die een diep begrip van de juridische gevolgen van de economische activiteit vergen gaan van de verkoop aan de beleidsvorming. Vandaag zijn er meer aandacht kunnen zijn dan ooit over de controle en analyse van de economische activiteit vanuit een juridisch perspectief. Kansen voor diploma-houders te vermelden posities in private equity, grondstoffen verkoop, vastgoed financiën, bankwezen, projectfinanciering of in-house counsel bij een financiële instelling.Een loopbaan bij de overheid kan leiden tot een regelgevende of toezichthoudende functie in de Amerikaanse Federal Reserve Bank of Internal Revenue Service, of internationaal bij de Wereldbank.

&nbsp

Investeer in je toekomst met een master in de rechten en financiën. Er zijn programma's beschikbaar over de hele wereld, zowel on-campus en online voor meer flexibiliteit. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.