Keystone logo

16 Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Publishing 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Publishing
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Publishing

Een master is een academische aanwijzing geschonken aan degenen die de geplande cursussen te nemen op een specifiek gebied en het programma met succes te voltooien. Masteropleidingen meestal bouwen op het onderwijs stichting verworven in opleiding een verwante bachelor.

Precies wat is een Master in Publishing? Deze uitgebreide opleiding biedt een solide educatieve stichting in vrijwel alle gebieden van de uitgeverij, van een historisch overzicht van de industrie om een ​​zorgvuldige evaluatie van opkomende technologieën. Studenten in een dergelijk programma zou verwachten aan een breed scala van zowel traditionele als elektronische publicatie overwegingen herzien, en de extra aandacht wordt vaak gegeven aan ethiek, redactionele vormgeving, auteursrecht en overwegingen en algemene marketing en business praktijken. Sommige programma's benadrukken het verkrijgen van hogere functies binnen de uitgeverswereld, en hebben de neiging zich te richten op gebieden zoals budgettering, contractonderhandelingen en economie, onder anderen.

Studenten die met succes een master behalen in Publishing zijn over het algemeen in staat om hogere salarissen dan graad-holding carrière concurrenten hun bachelor bevel, en zijn ook meestal ingehuurd over, en in staat om hogere posities dan die houden van mindere graden te beveiligen.

Er is geen vaste kosten voor het verkrijgen van een master's degree in de uitgeverswereld. Collegegeld kosten aanzienlijk verschillen van school tot school en het programma naar programma op basis van factoren zoals het prestige van de instelling en waar, geografisch, wordt het programma aangeboden, dus contact op elke school van belang om specifieke collegegeld informatie te verkrijgen.

Succesvolle afgestudeerden van deze programma's zijn opgesteld voor een goed betaalde werk in een verscheidenheid van posities en gebieden. Veel afgestudeerden gaan aan het werk als redactie, zakelijke professionals, marketing professionals of ontwerpers te vinden, terwijl anderen ervoor kiezen om zich te concentreren op de technologische kant van de industrie en veilig werken in een IT-gerelateerde of technologische capaciteit.

Als een master's degree in de uitgeverswereld is iets wat je zou graag meer te weten te komen, bekijk de grote educatieve mogelijkheden die beschikbaar zijn via onze uitgebreide wereldwijde database van de programma's. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.