Keystone logo

9 Master Opleidingen in Professionele studies Professionele Geesteswetenschappen 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Professionele Geesteswetenschappen
Vakgebieden
 • Professionele studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Professionele studies Professionele Geesteswetenschappen

  Een Professional Master is een pad van onderzoek dat opleiding en werkervaring combineert op een bepaald gebied. Tegen de tijd dat ze afstuderen, verwerven de studenten een diepgaand inzicht in hun gebied van studie en professionele vaardigheden binnen het vakgebied.

  Wat is een Professional Master in de Geesteswetenschappen? Deze graad kan een aantal vormen aannemen, maar over het algemeen gericht op de studie van cultuur en samenleving. Elk programma is uniek, met een andere set van eisen en curriculum. Sommige scholen bieden programma's die vrij zijn voorgeschreven, terwijl andere studenten in staat om een ​​belangrijke rol spelen in het creëren van hun eigen curriculum en het verkennen van een scala van terreinen. Cursussen kunnen bestaan ​​uit lessen over de toegepaste sociologie, politiek, communicatie en journalistiek, economie en taal kunsten. Studenten moeten meestal een of twee van deze gebieden selecteren om de mate specialiseren.

  Een belangrijk voordeel van deze opleiding is de enorme waaier van onderwerpen.De geesteswetenschappen omvatten de vele verschillende componenten van de menselijke cultuur en sociale wetenschappen. Binnen dit enorme gebied van de studie kunnen studenten ervoor kiezen om zich te concentreren op de specifieke facet die hen het meest interesseert.

  De kosten van deze programma's varieert van school tot school. Als u meer specifieke informatie over de lessen van een bepaald programma weten, rechtstreeks contact opnemen met de school via het Admissions Office.

  Een Professional Master in Geesteswetenschappen is vrij open in termen van carrière. Omdat het curriculum van deze programma's kan vele vormen aannemen, kan de mate studenten in staat om zich te concentreren op een aantal verschillende gebieden, met inbegrip van de geschiedenis, de studie van religie, sociologie en politiek. Met extra scholing, kunnen afgestudeerden werk als academici, politici en advocaten vinden. Ze kunnen ook in het arbeidsproces als journalisten of het gebruik van hun vaardigheden voor non-profit werk.Op het einde, kan een Professional Master in Humanities programma studenten leiden in veel verschillende belonen en stimuleren van professionele richtingen.

  Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over de vele Professional Master in Geesteswetenschappen programma's die momenteel beschikbaar zijn en het begin van de sollicitatieprocedure zijn, is de eerste stap in het vinden van de school die aan uw behoeften en u te helpen uw professionele doelen te bereiken. Onze doorzoekbare database van de programma's kan zeer nuttig zijn in dit verband. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.