Keystone logo

81 Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Professioneel boekhouden 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Professioneel boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (81)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Professioneel boekhouden

Als je je kennis op een bepaald gebied wilt vergroten, is het misschien verstandig om een ​​masteropleiding te volgen. Deze geavanceerde opleiding duurt gemiddeld twee jaar en kan je helpen om vaardigheden te verwerven die op de werkplek nodig zijn. Er zijn verschillende scholen over de hele wereld met programma's waarin je mogelijk geïnteresseerd bent om deel te nemen.

&nbsp

Wat is een Master in professionele boekhouding? Dit is een geavanceerde opleiding die meestal beschikbaar is voor studenten die zijn afgestudeerd met een bachelordiploma. Tijdens het programma leren studenten geavanceerde boekhoudkundige principes, zodat ze kunnen werken als professionele accountants of financiële professionals bij het afstuderen. Tijdens de studie leren studenten ook over economie, gemeenschappelijke bedrijfspraktijken en financiën. Sommige hogescholen suggereren dat studenten vroeg voor dit programma van toepassing zijn, omdat plekken meestal snel vol raken.

&nbsp

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het behalen van een Master in Professional Accounting. De kennis die u opdoet, bereidt u voor op het werken in verschillende financiële rollen voor bedrijven over de hele wereld. In veel landen kunt u ook een certificering of lidmaatschap van een CPA-organisatie ontvangen nadat u bent afgestudeerd. Veel studenten met sterke analytische vaardigheden gedijen goed in hun cursussen en ervaren veel succes nadat ze zijn afgestudeerd.

&nbsp

De kosten om naar school te gaan voor een masteropleiding variëren. Er zijn scholen over de hele wereld en ze rekenen allemaal verschillende tarieven. Als u meer concrete informatie wilt over de kosten van collegegeld, kunt u het beste contact opnemen met het administratiekantoor van de school die u wilt bezoeken.

&nbsp

Na het afstuderen hebben studenten meestal meerdere carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen werken voor internationale accountantskantoren of als registeraccountant. Daarnaast zijn er verschillende andere banen waarvoor ze in aanmerking komen, waaronder chief financial officer, managementaccountant, financieel manager, business consultant, forensisch accountant of fiscalist.

&nbsp

Als je dit diploma wilt volgen, zoek dan online om de juiste optie voor jou te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.