Keystone logo

5 Master Opleidingen in Rechtenstudies Stafrechtelijke Procedure Politiewetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Stafrechtelijke Procedure
  • Politiewetenschappen
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Stafrechtelijke Procedure Politiewetenschappen

Na het behalen van een undergraduate degree, kunnen studenten kiezen om te werken in de richting van een master's degree. Dit type diploma helpt wetenschappers bij het bouwen van geavanceerde vaardigheden om hen een boost te geven bij het zoeken naar een carrière in hun vakgebied.

Wat is een master in politiewetenschappen? Dit programma is bedoeld voor diegenen die al een beetje ervaring hebben op het gebied van wetshandhaving, of die streven naar een hogere startpositie. Via lessen die zijn gericht op klinische psychologie en sociologie, kunnen studenten zich voorbereiden om beter om te gaan met vaak stressvolle situaties die zich voordoen in de lijn van taak. De cursussen in deze cursus zijn bedoeld om toekomstige functionarissen, rechercheurs en andere wetshandhavingsprofessionals te helpen hun werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Door een klinisch inzicht in psychologie en sociologie te beheersen, kunnen lerenden verwachten voordelen te ervaren zoals betere interpersoonlijke communicatie, gemakkelijkere communicatie en betere behandeling van stressvolle situaties. Deze vaardigheden helpen niet alleen het persoonlijke leven van studenten te verrijken, maar zorgen ook voor betere werkprestaties.

Meestal duurt het behalen van een masterdiploma van deze variëteit tussen zes maanden en één jaar, dus moeten toekomstige studenten dienovereenkomstig plannen bij het omgaan met prijs. De kosten van cursussen variëren van instelling tot instelling en van land tot land.

Een groot aantal geavanceerde loopbanen op het gebied van rechtshandhaving kan zich openen voor afgestudeerden met dit opleidingsniveau in de politiewetenschap. Sommige van de banen afgestudeerden kunnen kunnen kiezen uit een gerechtsdeurwaarder; rechercheur / privédetective; grensbewaker; politieagent; marshal, vis en jachtopziener; en immigratie inspecteur. Elk van deze banen maakt gebruik van de interpersoonlijke en beoordelingsvaardigheden die door de opleidingen worden geleerd.

Studenten kunnen ervoor kiezen om lokaal politiewetenschapslessen bij te wonen, maar ze hebben ook de mogelijkheid om internationaal of online lessen bij te wonen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.