Keystone logo

22 Master Opleidingen in Economische studies Economie Politieke economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Politieke economie
Vakgebieden
  • Economische studies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Politieke economie

Het proces waarbij collectieve keuzes gemaakt is complex en onvoorspelbaar. Wanneer het nodig is om de acties van overheden, burgers en bedrijven te anticiperen, die met een Master in de politieke economie bieden waardevolle analyse en richting voor belangrijke besluitvormers.

&nbsp

Wat is een Master in de politieke economie? Het is een geavanceerde graad geschikt voor mensen met eerdere undergraduate werk in de politieke wetenschappen, economie, geschiedenis of bedrijf. Programma's richten zich op de strategische redenering van individuen en verzamelingen van mensen. Studenten een grondig onderzoek van de processen, motieven en gevolgen van politieke keuzes. Onderwerpen van onderzoek zijn onder andere overheidsvoorschriften, verkiezingen, recht en speciale belangengroepen. Studenten zijn ook geleerd hoe de politieke concurrentie uiteindelijk gevolgen samenleving.

&nbsp

Een Master in de politieke economie zich verder ontwikkelt kritisch denken en communicatie vaardigheden van studenten.Zij worden onderwezen in de belangrijkste theorieën van de economie en politieke wetenschappen congruent. Ze zijn in staat om de twee afzonderlijke disciplines zich tot elkaar en trekken zinvolle conclusies. Studenten ontwikkelen vaardigheid met de meest recente software en technologie en zijn in staat om het te gebruiken om sets van de gegevens te verzamelen en te analyseren.

&nbsp

De totale kosten voor een masteropleiding is afhankelijk van de instelling. Studenten worden aangemoedigd om contact op met de opnames afdelingen van universiteiten in aanmerking voor meer specifieke informatie over vergoedingen en collegegeld. De meeste programma's zullen ten minste twee jaar voltijds studie vergen. Studenten moeten ook rekening houden met huisvesting, cursusmateriaal en transportkosten.

&nbsp

Afgestudeerden met een Master in de politieke economie zijn gekwalificeerd voor de werkgelegenheid in veel overheidsfuncties. Lobbyen bedrijven waarderen ook de capaciteiten van deze afgestudeerden, en velen vinden werk als adviseur voor politieke campagnes.Sommigen werken als onderzoekers of analisten in bedrijven die concurreren in zwaar gereguleerde sectoren. Consulting werk is een optie voor degenen die liever blijven zelfstandig werkzaam. Deze programma's bereiden studenten ook naar hogere niveaus van onderwijs te volgen. Veel uiteindelijk een doctoraal programma te voltooien en ga naar de werkgelegenheid in academici vinden.

&nbsp

Studenten die geïnteresseerd zijn in een van deze programma's moeten beginnen met het onderzoeken van hun opties meteen. Voor internationale studenten of werkende professionals, veel online universiteiten bieden cursussen die past binnen de planning en geografische beperkingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.