Keystone logo

84 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Politiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Politiek
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (84)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Politiek

Studenten die een mastergraad willen behalen, ondernemen een belangrijk doel. Om dit diploma te behalen, moet iemand eerst een undergraduate degree behalen. Studenten moeten meestal een scriptie of een ander type onderzoekspaper invullen voordat ze slagen.

Wat is een master in politiek? Deze graad leert de ingewikkelde wetenschap en filosofische theorieën achter politiek over de hele wereld. Een masterdiploma in de politiek doorkruist een breed scala van andere onderwerpen, waaronder openbaar beleid, economie, sociologie, recht en psychologie. Studenten leren over het politieke klimaat van landen over de hele wereld. Een typische graad omvat politieke filosofie, internationale betrekkingen en vergelijkende politiek. Studenten kunnen kiezen voor brede kennis over alle drie of om zich te concentreren op een specifiek interessegebied.

Personen die besluiten een postuniversitaire graad in de politiek te behalen, kunnen veel voordelen ontvangen en praktische en analytische vaardigheden verwerven. Afgestudeerden kunnen leren om politiek onderzoek te doen, hun schriftelijke communicatievaardigheden aan te scherpen en te begrijpen hoe informatietechnologie past in economische en politieke markten.

De kosten voor het behalen van een masterdiploma verschillen per land en per instelling. Bepaalde programma's zijn langer dan andere en vereisen een grotere financiële verplichting. Sommige studenten komen mogelijk in aanmerking voor beurzen, beurzen of leningen.

Individuen die een postgraduaat in de politiek behalen, hebben verschillende carrièremogelijkheden. Sommigen gaan misschien werken voor de federale regering in de hoedanigheid van gekozen ambtenaar. Anderen kunnen administratieve banen aannemen in de politiek, het overheidsbeleid analyseren of lobbyisten worden. Buiten banen van de overheid, kunnen afgestudeerden ervoor kiezen om politicologie-opvoeders te worden op secundair of universiteitsniveau. Posities zijn ook beschikbaar in public affairs en openbaar bestuur op sommige locaties. Weer andere individuen kunnen ervoor kiezen om op meerdere gebieden te werken, zoals lesgeven en een openbaar ambt bekleden.

Mensen die interesse hebben in het behalen van een masterdiploma in de politiek, kunnen een breed scala aan universiteiten over de hele wereld bezoeken. Veel instellingen bieden online cursussen aan. Internetcursussen zijn een uitstekende optie voor mensen die een flexibeler schema nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder of neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.