Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 Master Opleidingen in Politicologie in Tsjechië 2023

11 Master Opleidingen in Politicologie in Tsjechië 2023

Overzicht

Politicologie is een academische discipline die de staat, overheid en politiek bestudeert en combineert typisch Internationale Betrekkingen, Politieke Filosofie en Vergelijkende politiek. Master in de politieke wetenschappen programma's vaak richten op een bepaald gebied van de discipline, zoals geopolitieke Studies, Diplomatie, economische studies, de openbare orde of de studie van een bepaalde cultuur. Veel universiteiten en academische instellingen in Tsjechië bieden zeer geaccrediteerde Master of Political Science programma. Na het afstuderen van een Master of Political Science programma in de Tsjechische Republiek, worden de studenten gekwalificeerd voor posities in de politiek, het bedrijfsleven, consulting, onderwijs, recht, het bestuur en meer.

Afgestudeerden met een Bachelors diploma in een verwante gebied van de sociale wetenschappen worden uitgenodigd om te solliciteren voor Master in de Politieke Wetenschappen programma in de Tsjechische Republiek.Aangeboden op een full time of part time basis, kunnen Master of Political Science programma in de Tsjechische Republiek, die beschikbaar voor full-time studenten of werkende professionals die op zoek zijn naar aanvullende kwalificaties te winnen zijn. De meeste Master of Political Science programma's vereisen de voltooiing van een afstudeerproject, die vaak op onderzoek gebaseerde, om studenten te optimaliseren 'greep van praktische en theoretische kennis en vaardigheden van essentieel belang voor een carrière in het veld.

Lees meer over hoe u kunt zich aanmelden voor een Master in de politieke wetenschappen in Tsjechië door hieronder te klikken, vandaag!

Meer informatie

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat