Keystone logo

35 Master Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw Plantwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Tuinbouw
  • Plantwetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw Plantwetenschappen

Voor studenten die willen hun opleiding uit te breiden na het behalen van hun bachelordiploma, een master's degree is de volgende logische stap. Een Master in Plant Sciences richt zich op het gewas en plantaardige productie, evenals landbouwsystemen.

Je kunt je afvragen, wat is een meester in Plant Sciences? Dit programma leert studenten over de teelt van gewassen en het ontwikkelen van duurzame systemen voor de productie van hernieuwbare hulpbronnen, de farmaceutische industrie, en voedsel. Studenten leren de beginselen van de plantenveredeling, plantaardige pathologie, en agro-ecologie, en hoe deze te integreren om gezonde exemplaren voor food en non-food toepassingen. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren op gebieden zoals crop science, glastuinbouw, beheer van natuurlijke hulpbronnen, plantenveredeling en genetische hulpbronnen, en planten entomologie en pathologie.

Want ze zijn professionals getraind op een universiteit, een van de grootste voordelen voor het verdienen van een Master in de Plant Sciences is dat inzetbaarheid is hoog, en veel studenten het ontvangen van vacatures, zelfs voordat ze afstuderen. Het onderzoek en analytische vaardigheden geleerd gunstig zijn in veel gebieden, en studenten leren hoe ze beter voor het milieu.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van hun masteropleiding, zijn er programma's, zowel nationaal als internationaal beschikbaar. De duur en de specifieke programma's variëren van school tot school, zodat de kosten fluctueren nogal wat. Vraag uw school van keuze wat het zou kosten om het programma te voltooien.

Degenen die afstuderen met een Master in de Plant Sciences hebben veel carrièremogelijkheden. Degenen die willen in onderzoek om te gaan zijn vaak werkzaam bij onderzoeksinstituten, universiteiten, en agribusiness of veredelingsbedrijven.Ander carrière kan worden in beleid, management, consultancy, en communicatie in gouvernementele en agribusiness organisaties.

Omdat ieders schema's zijn zo verschillend, zijn veel scholen waardoor flexibel wat betreft tijd door het aanbieden van online lessen. Sommige programma's kunnen specifieke cursussen online, terwijl anderen het volledige masteropleiding kan bieden als een online optie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.