Keystone logo

20 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek Pedagogische Praktijk 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijsonderzoek
  • Pedagogische Praktijk
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek Pedagogische Praktijk

Een masterdiploma wordt vaak gezocht door zeer gemotiveerde studenten die een diepe interesse hebben in een bepaalde discipline. Studenten die een bachelordiploma hebben en verder willen studeren, voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, komen in aanmerking voor een masteropleiding.

Wat is een master in onderwijspraktijk? Dit programma stelt studenten in het algemeen in staat diep in te gaan op de theorie en praktijk van het onderwijs in zijn vele vormen. Studenten zoeken vaak naar een kennisbasis van innovatieve praktijken en bevorderen het vermogen om kritisch naar elementen van de onderwijsomgeving te kijken. Tegelijkertijd kunnen studenten harde vaardigheden ontwikkelen, zoals voorbereiding op de klas, onderzoek en pedagogiek. Vaak is een masterscriptie nodig voor het afronden van het programma.

Afgestudeerden van dit programma ontwikkelen vaak het vermogen om een ​​onderwerp vanuit meerdere perspectieven nauwkeurig te onderzoeken met kritisch denkvermogen. Ze zijn waarschijnlijk in staat om effectieve onderzoeksrapporten te presenteren aan bestuursorganen, en ze kunnen vaak professionele input leveren over een reeks leerplannen. Deze vaardigheden gaan een lange weg in het creëren van een goed afgeronde kandidaat die concurrerend is op de arbeidsmarkt.

Verschillende factoren kunnen de prijs van deze opleiding beïnvloeden. Online cursussen zijn over het algemeen minder duur dan full-time residentiële cursussen. Het is het beste om met elke instelling overleg te plegen om de werkelijke uitgaven te bepalen.

Afgestudeerden van een Master in Onderwijspraktijk kunnen op verschillende gebieden werk vinden. Overheid, groepen zonder winstoogmerk, onderwijsinstellingen, gezondheids- en sociale zorgverleners en kunstorganisaties kunnen vruchtbare gebieden zijn voor een persoon die dit programma heeft voltooid. Afgestudeerden zijn vaak werkzaam als docenten, opdrachtgevers, tutoren, curriculumdirecteuren, educatieve adviseurs en adviseurs van organisaties. Ze kunnen ook werken als fondsenwervers of schrijvers voor educatieve gelegenheden.

Programma's in de onderwijspraktijk op masterniveau kunnen bij veel instellingen over de hele wereld worden aangeboden, met online kansen die voortdurend toenemen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.