Keystone logo

39 Master Opleidingen in Onderwijskunde Instruction Pedagogiek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Instruction
  • Pedagogiek
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Instruction Pedagogiek

Een master's degree is soms een voorwaarde voor bepaalde carrières. Deze programma's nemen meestal ergens tussen twee en vier jaar om te voltooien. Ze hebben vaak een capstone ervaring, zoals de ontwikkeling van een proefschrift.

Wat is een master in de pedagogie? Pedagogiek is over het algemeen de wetenschap en theorie van het onderwijs. Studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van nieuwe manieren van onderwijzen en onderzoeken van bestaande praktijken, zouden geïnteresseerd zijn in het nastreven van gevorderd onderwijs in dit vak. Gemeenschappelijke cursussen zijn onder andere: assessment science, coaching, data analyse, diversiteitsstudies en onderwerpen in educatieve innovatie. Studenten kunnen ook zelfstandig onderzoek voltooien of een stage doen als onderdeel van sommige van deze programma's. De meeste programma's richten zich op verschillende niveaus van onderwijspraktijk, van de psychologie van de student tot het openbare beleid van de school.

Een pedagogische graad staat voor de inzet om te begrijpen hoe mensen leren en als zodanig een voordeel kunnen zijn bij het volgen van een onderwijspositie. Deze graden kunnen ook de theoretische en praktische basis bieden voor het nastreven van een doctoraal onderzoekspositie.

Sommige scholen hebben misschien geen kosten voor hun cursussen, die duidelijk op websites of brochures staan. In dit geval is het vaak best om de toelatingsafdeling te bellen of te mailen.

Afgestudeerden die een master in de pedagogie verwerft, kunnen zich kwalificeren voor elk aantal professionele posities. Meestersgraadhouders worden vaak beschouwd als kandidaten voor basisopleidingen tot op het niveau van de universiteit. Men kan ook werk vinden in de afdeling human resources van een bedrijf, het ontwikkelen van opleidingsprogramma's en evaluatietechnieken. Een andere optie voor afgestudeerden kan voortgezet onderwijs zijn, meestal in de vorm van doctorale studies in het onderwijs, de pedagogie of aanverwante vakgebieden.

Het verkrijgen van een opleiding is een proces, maar efficiënt onderzoek kan het proces versnellen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.