Keystone logo

22 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Pastorale zorg 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Pastorale zorg
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Pastorale zorg

Een student voert meestal een master's degree na een opleiding van vier jaar van een Bachelor of Arts of Bachelor of Science programma. Met dit soort van geavanceerde studie zal de individuele extra carrièremogelijkheden binnen het vakgebied met geavanceerde functies die in het algemeen hogere salarissen bieden hebben.

Wat is een Master in Pastoral Care? Een Master in Pastoral Care biedt studenten met diepgaande studie die zich richt op de aard van de pastorale zorg, interventies en onderwijs. Met een grondige concentratie van theologische reflectie, zal de mate studenten de vaardigheden om minister te geven aan specifieke populaties met de integratie van de psychologie en theologie. Dit zal de effectiviteit ervan gemeenten en anderen ze kunnen dienen verhogen. Het biedt ook de studenten curriculum met betrekking tot de praktijk en theorie van de bediening.

Afgestudeerden die dit soort diploma te behalen zullen profiteren van het verwerven van een uitgebreide studie in de combinatie van religieuze studies, ethiek en pastorale begeleiding van toepassing op alle aspecten van hun carrière. Individuen zullen ook het verhogen van hun bestaande communicatie vaardigheden om te werken met een breed scala van mensen in verschillende instellingen, van kerken aan ziekenhuizen.

Kosten voor dit soort opleiding zal sterk variëren, afhankelijk van de keuze van de universiteit. Factoren die de financiële lasten zal bepalen onder andere locatie, opleiding en de duur van de opleiding. Het duurt gewoonlijk van één tot drie jaar in beslag.

De carrièremogelijkheden voor een persoon die een Master in Pastoraat krijgt zijn in verschillende sectoren. Posities kunnen bestaan ​​uit een predikant van een kerkelijke gemeente, een kapelaan in een ziekenhuis of een minister werkzaam als consultant voor de jeugd, ouderen of andere gebieden van klinisch werk.De banen zijn geconcentreerd rond de bediening met de integratie van psychologie en spiritualiteit.

Programma's met een focus op de pastorale zorg zijn verkrijgbaar in vele landen over de hele wereld. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.